Responsabil piese de schimb - companie automotive

EuroTriade Romania

28-05-2013 | EXPIRA LA 27-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam pentru Clientul nostru, companie straina de productie automotive , un responsabil piese de schimb , in departamentul de mentenanta. Misiunea acestuia este legata de administrarea magaziei de piese de schimb, relatia cu furnizorii, urmarirea comenzilor de consumabile si a celor de rectificari piese de catre terti.


CERINTE

Sunt incurajati sa aplice candidatii cu experienta in gestiune si relatia cu furnizorii. Sunt necesare cunostinte de desen tehnic si o gandire tehnica , precum si limba engleza la nivel mediu. Se lucreaza un singur schimb iar postul implica unele deplasari la nivel local.


BENEFICII OFERITE

Se ofera stabilitate si sansa dezvoltarii profesionale, salariu motivant, tichete de masa , transport asigurat.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul recrutarii avand o experienta de 6 ani in domeniul automotive si tehnic recrutand pentru pozitii de TOP, MIDDLE management si specialisti.

Tipuri de Job-uri active: Manager Productie, Logistica (Management, Specialisti), Calitate (Management, Specialisti) in locatii precum Brasov, Craiova, Timisoara, Arad, Sibiu, judetul Alba.

Detalii: www.eurotriade.com

Va recomandam sa trimiteti CV-ul dvs. pe adresa: contact@eurotriade.com pentru o mai buna rezolutie a acestuia.

[!] Program de recomandari. Cunosti pe cineva potrivit pentru unul dintre posturile noastre? Trimite datele de contact sau CV-ul acestuia si noi te premiem. http://blog.romania.eurotriade.com/?p=71