REPREZENTANT VANZARI PRIN TELEFON

ECHO PLUS SRL

24-02-2018 | EXPIRA LA 24-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA JOB-ului

Lucrezi intr-o cladire de birouri din centru, intre P-ta 700 si P-ta Operei.E ora 8:30 si ai ajuns la job.

Radu e deja pregatit de munca, serios ca de obicei, Cristi ajunge la 08:29, Roxana isi ia micul-dejun, in timp ce ceilalti s-au pus la coada la cafea..."Buna dimineataaaaa!!!!!" Asta-i Maria, plina de energie ca in fiecare dimineata .
Dai primul telefon pe ziua de azi, nu raspunde nimeni. Hmm, probabil inca nu si-au inceput programul. Iti pui reminder sa-l suni mai tarziu. Al doilea telefon, vorbesti cu cineva cam plictisit care spune ca nu il intereseaza inainte de a apuca tu sa-i spui ce-i poti oferi. “Probabil inca nu si-a baut cafeaua”, iti spui tu. Al treilea telefon: dai peste o doamna mai prietenoasa, dar care nu se ocupa de achizitia de consumabile de birou. Ii ceri sa-ti faca legatura la departamentul de achizitii. Acolo te lovesti de un refuz: au deja un furnizor la care nu vor sa renunte. Te blochezi si, politicos, iti iei ramas bun de la el. Abia dupa ce ai inchis iti aduci aminte cum te-a invatat Andreea la training ca ar trebui sa abordezi astfel de situatii. In jurul tau atmosfera se animeaza. Toti trimit oferte, discuta deja despre temene de livrare, modalitati de plata, pe mail vin comenzi de la clienti… insa nu de la ai tai. Te intrebi “Oare azi am ghinion?

Colegul de langa tine te vede abatut si te incurajeaza... Are raspuns la orice situatie care tie, acum cateva minute, ti se parea imposibila iar calmul si atitudinea lui pozitiva parca sunt molipsitoare. Ti-a facut bine discutia cu el. Daca ceilalti pot, sigur poti si tu!

La urmatoarele telefoane dai peste clienti care nu seamana deloc cu cei de dimineata. Trimiti oferte pe mail, verifici stocul de produse, cauti compatibilitati, negociezi termene de plata, faci calcule… gata ai intrat in joc. Si rezultatele incep sa apara. Ooo, da, e comanda aia pe care o asteptai inca de saptamana trecuta. Iti suni clientul si ii spui ca azi ii pleaca produsele. Te simti complet altfel, moralul e la maxim. Sa curga comenzile!!


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL

• Daca vorbesti mult si bine si iti face placere sa faci asta;
• Daca telefonul a devenit o prelungire naturala a mainii tale si nu iti poti imagina o zi fara el;
• Daca esti ambitios, competitiv si crezi ca abia dupa ce ajungi in varf, vezi inaltimile la care intr-adevar merita sa ajungi;
• Daca si tu crezi ca un zambet poate schimba o zi nereusita, intr-una memorabila si ca „atitudinea conteaza!”;
• Daca ti-ar placea sa iti creezi o retea de parteneri business si apoi sa iti dezvolti relatiile in permanenta;
• Daca stii sa pornesti calculatorul si sa lucrezi la nivel mediu in MS Office...
... Te consideram candidatul ideal pentru job-ul nostru J


BENEFICII OFERITE

BENEFICII

• Training de la A la Z, ca sa fii sigur ca pornesti cu dreptul;
• Program fix de la 08:30 la 17:00 si weekend-uri libere, pentru ca si noi credem ca un om eficient munceste in 8 ore, cat altii in 16;
• Certitudinea unui salariu fix + comisioane & bonsuri, pe masura ambitiei tale;
• Activitate care se desfasoara exclusiv in birou, fara nervi in trafic, ninsori abundente sau canicula suparatoare;
• Sansa de a lucra cu oameni tineri si entuziasti, oricand dispusi sa-ti acorde suportul de care ai nevoie;
• Nu impunem “minim 1 an de experienta in domeniu” – vrem sa te invatam noi tot. Tu trebuie doar sa iti doresti.


DESCRIEREA FIRMEI

www.echoplus.ro