Personal curatenie

S.C. Zamfco Natural S.R.L.

09-01-2011 | EXPIRA LA 15-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam personal pentru activitate de curatenie, femei si barbati. Cerinte: persoane serioase si harnice, disponibile la program flexibil. Va rugam sa ne trimiteti CV la adresa human@zamfconatural.ro, sau sa ne sunati la nr. de telefon: 0724 788 590.


CERINTE

Seriozitate, onestitate, integritate, harnicie, loialitate, disponibilitate la program flexibil.


BENEFICII OFERITE

Negociabil


DESCRIEREA FIRMEI

Zamfco Natural este mai mult decat o simpla firma de curatenie, cu o caracteristica delimitanta fata de ceilalti participanti pe piata curateniei: orientarea catre client.

Furnizam servicii de calitate, flexibile si adaptate fiecarui obiectiv in parte. Serviciile de curatenie oferite de noi includ: servicii curatenie birouri, servicii curatenie locuinte, servicii curatenie vile, servicii curatenie dupa constructor, servicii curatenie industriala, servicii curatenie sali de sport, bazine de inot. Ofertele noastre pentru fiecare locatie sunt realizate pe baza evaluarilor facute de echipe specializate. Fiecare client pentru curatenie este abordat individual.

Dispunem de o echipa tanara, eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia intr-o experienta placuta pentru clientii nostri.