Aplica acum
Hella Romania S.R.L.
Ionela Liliana Candea
Departament HRO-C-HRBP1
Tel.: +40-730-113432



Operator productie Ghiroda-Timisoara , Zona de Vest

Responsabilitati: Pregatirea pieselor si componentelor la locul de munca amenajat, dupa directive bine definite; Verificarea cantitatii, calitatii si integritatii pieselor , componentelor si a produsului finit ; Montarea de piese sau componente intr-unul sau in mai multe sisteme de lucru, conform planului de lucru si criteriilor de calitate; Efectuarea de verificari de functionalitate si de calitate, urmarind instructiunile de lucru si de calitate ale companiei; Efectuarea si mentinerea ordinii si curateniei la locul de munca -5S.

Cerinte: Studii medii – minim 10 clase; Cunostinte minime de operare calculator; Experienta anterioara in companii de productie, in domeniul Automotive- constituie avantaj; Disponibilitate de a lucra in diferite modele de schimburi; Flexibilitate in ceea ce priveste rotatia pe anumite posturi si rotatia pe modele de schimburi; Persoana responsabila si disciplinata ; Indemanare/dexteritate si atentie la detalii.

Oferim: Salariu conform grilelor interne; Bonus de performanta; Sporuri conform legislatiei si Contractului Colectiv; Tichete de masa; Transport  ( in Timisoara); Oportunitati de evolutie profesionala.

How do you see the future? Actively shape it with us! Because we are looking for and developing talented employees who want to put their ideas into effect within the innovative working environment of a global family enterprise. Please send us your application - preferably via our career pages - including your salary expectations and the reference code HRO-E-IF

Light up your career: hella.com/career

Aplica acum