Maseuza / kinetoterapeut part time sau full time

Zen Expert

10-06-2017 | EXPIRA LA 12-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avem nevoie de colege pentru masaj la salon, la domiciliul clientelor, precum si la birou. Programul este flexibil, atmosfera este una profesionala, intr-un mediu placut, de caldura si atentie la nevoile tuturor. Este importanta punctualitatea, ordinea si igiena. Vor fi invatate cateva tehnici si proceduri specifice companiei noastre.


CERINTE

Absolventa a unui curs de masaj sau a Facultatii de Kinetoterapie
Persoana serioasa, amabila, energica, orientata spre client si calitatea masajului oferit.


BENEFICII OFERITE

Oferim venituri si comisioane bune precum si oportunitati de avansare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Zen Expert Masaj Profesional Timisoara este compania care ofera servicii de masaj in Timisoara, la domiciliul clientilor, la salon, precum si la locul de munca al clientilor, la birou, la sediile companiilor.

Oferim clienților noștri starea de bine si armonie, prin servicii de masaj de înaltă calitate, combinate cu aromaterapie și meloterapie, și inspirăm oamenii să abordeze un stil de viață sănătos, prin consiliere si coaching în spiritul principiilor wellness. Tipuri de masaj profesional: anticelulitic, relaxare, terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic, prenatal/postnatal, față și scalp, sportiv, tonifiere fese, aromaterapie, masaj la birou.

Viziune

ZEN EXPERT ofera un serviciu complex de terapie, relaxare, înfrumusețare, printr-o abordare holistică minte-corp-suflet. Avem grijă de preferințele clienților, cu atenție la detalii, accesibilitate și promptitudine, oferind programe individualizate în funcție de nevoile, specificul și unicitatea fiecărei persoane.

Valori

Dragoste pentru masaj și oameni
Calitate, Sanatate, Armonie, Stare de bine
Profesionalism
Promptitudine
Detaliile fac diferența!