Manager Raion Stagiar

AUCHAN ROMANIA

22-09-2016 | EXPIRA LA 22-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce face un Manager de Raion?

In primul rand actioneaza ca un antreprenor. Isi anima, incurajeaza si formeaza echipa, muncind cu si alaturi de ei, pentru a face afacerea profitabila. Managerul de raion isi analizeaza rezultatele, reflecteaza la solutii de imbunatatire, anticipeaza pentru a diminua neprevazutul. Isi asculta clientii, le anticipeaza nevoile si isi amenajeaza raionul pentru a-i satisface.
La Auchan, managerul de raion este pregatit intensiv sa devina intr-o buna zi director de magazin. Este important pentru noi sa-i oferim responsabilitati si perspective de evolutie.

Avantaje:
Iti vei dezvolta cunostintele comerciale si spiritul antreprenorial
Vei invata sa actionezi ca si cand ai gestiona propria afacere
Vei avea satisfactia unui impact masurabil asupra rezultatelor de business ale companiei si asupra competitivitatii acesteia
Vei lucra intr-un mediu dinamic, cu perspective reale de evolutie


CERINTE

Daca esti o persoana pasionata de comert, cu spirit de antreprenor, avem un loc pentru tine in echipa noastra!

Esti un coechipier potrivit daca ai:
- Studii superioare absolvite
- 1- 3 ani experienta in comert
- Capacitate de efort sustinut, bune abilitati de relationare
- Orientare catre client
- Abilitati de coordonare si management al echipei
- Cunostinte de limba engleza sau franceza


DESCRIEREA FIRMEI

Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu civilizat si colegial, cu reale perspective de evolutie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.