Inginer Ofertare

SC HYDROMATIC SISTEM SRL

03-07-2014 | EXPIRA LA 05-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Negociază condiţiile de contractare şi preţurile stabilite în departamentul vanzări;
- Întocmeşte ofertele către clienţi;
- Urmăreşte evoluţia vânzărilor şi a încasărilor clienţilor;
- Urmăreşte finalizarea proiectelor contractate;
- Întocmeşte necesarul de materiale pentru fiecare proiect, urmărind livrarea şi finalizarea, facturarea proiectului şi a serviciilor prestate, conform condiţiilor contractuale;
- Colaboreaza cu departamentul achizitii in vederea satabilirii preturilor pentru ofertarea serviciilor;
- Colaborează cu departamentul de aplicaţii tehnice pentru realizarea de demonstraţii şi instruiri la clienţi.


CERINTE

- Limba engleza scris si vorbit la nivel avansat
- Limba germana/franceza/maghiara/altele scris si vorbit (reprezinta un avantaj)
- Studii tehnice
- Permis auto categoria B


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea Hydromatic Sistem a fost infiintata in luna iulie a anului 1998 in minunatul oras banatean Timisoara .
Cu mult curaj si daruire am inceput activitatea cu lucrari de intretinere, reparatii si service la utilajele mobile din incinta punctelor de lucru ale clientilor.
Cu experienta si priceperea echipei care au constituit nucleul initial al firmei, s-au consolidat bazele societatii de azi.
De-a lungul anilor am intampinat o serie de dificultati generate de gama larga de utilaje pentru care efectuam reparatii, dificultati care spre mandria noastra le-am depasit cu scucces.
Eforturile colectivului si implicarea acestuia in toate aspectele, au ajutat creerea si dezvoltarea unor relatii profesionale puternice cu clientii existenti si extinderea portofoliului.
Incepand cu luna Noiembrie 2013 compania Hydromatic Sistem preaia activele si un numar de 15 angajati ai societatii Mecanica Sider SA – Hunedoara si infiinteaza aici un Punct de Lucru. Acasta locatie are ca obiect de activitate – Reparatii motoare electrice.
In luna Februarie 2014 compania isi muta o marte parte a personalului tesa si lucratori intr-o noua locatie, de aceasta data in Timisoara. La aceasta locatie suprafata unde sunt prestate activitatile este o cladire cu doua nivele si o hala 1500 m2, cu 3 poduri rulante.