Inginer Mentenanta

MAHLE Componente de Motor

05-10-2015 | EXPIRA LA 04-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordonarea unei echipe de mentenanta pe parcursul unui schimb
- Introducerea in baza de date a interventiilor de mentenanta corectiva
- Executarea planului de mentenanta preventiva
- Actualizarea bazei de date cu piesele de schimb consumate
- Suport tehnic si logistic pentru departamentele de inginerie
- Controlul calitatii executiei lucrarilor de mentenanta


CERINTE

- Cunostinte temeinice de automatizari si pneumatica-hidraulica (cunostinte de depanare programe PLC reprezinta un avantaj)
- Studii superioare finalizate in domeniul tehnic
- Cunoasterea tuturor tipurilor de senzori si modul de functionare al acestora- Bune cunostinte de mecanica si desen tehnic
- Capacitate de citire si explicare a schemelor electrice si pneumatice


DESCRIEREA FIRMEI

Un angajator. Multe soluții inovative în cea mai mare arie de domenii. Ca partener de dezvoltare, de top la nivel mondial, pentru industria automotive si a motorizării, MAHLE oferă sisteme unice de competență în domeniile sistemelor de motor, filtrării, electricii/mecatronicii și a managementului termal. În industria echipamentelor originale, MAHLE oferă soluții inovative pentru domeniile automobilelor, vehiculelor comerciale, mașinăriilor și a altor aplicații industriale. Divizia Aftermarket deservește piața de piese de schimb independente cu produse MAHLE cu aceeași calitate a echipamentelor originale.

MAHLE are prezență locală în toate piețele importante din lume. In 2015, se estimează că cei 75.000 de angajati din aproximativ 170 de locații de producție vor genera vânzări de aproximativ 11,5 miliarde de euro. În 13 centre majore de cercetare și dezvoltare din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, China, Brazilia și India, peste 5.000 de ingineri și tehnicieni de dezvoltare contribuie la concepte, produse și sisteme inovative.