Inginer Industrial

Step Up Professional HR Services

29-08-2016 | EXPIRA LA 28-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Conduce, la nivelul filialei, conceptia si definirea proceselor de productie pornind de la normele si caietele de sarcini, cu respectarea obiectivelor Calitate, Costuri si Termene.
- Participa la constituirea dosarelor tehnico-economice propuse da catre filiala pe parcursul fazei de avant-projet.
- Participa la conceptia produsului, de la faza de prototip pana la faza de productie de serie (AMDEC/FMEA produs, validari de planuri, …).
- Este garant al planningului de industrializare, bugetului atribuit si de coerenta conceptiei procesului in raport cu caietele de sarcini, aflandu-se in contact cu Responsabilul de Proiect, si/sau Responsabilului Program de Industrializare ai Diviziei. Participa la reuniunile tehnice sau la analizele de proiect.
- Realizeaza diagrama flux, conduce AMDEC (FMEA)-ul de proces si/sau de flux si intocmeste planul de control.
- I se poate solicita sa participe la AMDEC (FMEA) –ul mijloacelor de productie.
- Conduce planul de actiuni pentru instalare produs/proces si validarea solutiilor tehnice. Este garant al datelor tehnice de proces.
- Participa la alegerea furnizorilor pentru mijloacele de productie, la urmarirea realizarii lor si valideaza acceptarea acestora.
- Poate fi insarcinat sa conduca ameliorari sau modificari asupra unui proces care se afla in productia de serie, Participa la capitalizarea know-how din sectorul sau de activitate, si il exploateaza.
- I se poate solicita sa conduca o echipa de tehnicieni de metode si/sau sa realizeze o parte din misiunea lor, in functie de complexitatea proiectului si de cantitatea de munca. I se poate solicita sa conduca un proiect de avans de faza sau de productivitate.
- Asigura reportingul catre Responsabilul de Proiect si Responsabilul de Metode.


CERINTE

Nivel de studii si experienta profesionala:

Studii superioare de tip tehnic si o experienta anterioara intr-o functie de Productie sau de Dezvoltare, intr-un mediu industrial; sau nivel Bac + minim 2 ani studii superioare si o experienta de minim 3 ani intr-o pozitie similara.

Capacitati si aptitudini profesionale:

- Simt organizatoric, capacitate de lucru in echipe pluridisciplinare, capacitate de decizie, spirit de analiza si sinteza, rigurozitate si respect al confidentialitatii, spirit de initiativa;
- Abilitati de comunicare, capabil sa conduca reuniuni de proiect, capabil sa fie ferm privind nivelul asteptarilor (QCD), capabil sa conduca planuri de actiuni in caz de deriva;
- Cunoastinte de utilizare a PC (Word, Excel…);
- Stapanirea unei limbi straine este obligatorie.

Cunostinte tehnice:

Stapanirea instrumentelor utilizate in activitate de Metode, Calitate.


DESCRIEREA FIRMEI

“ Fiecare clipa de cautare este o clipa de regasire” ( Paulo Coelho)



Sunteti in cautarea unui loc de munca? Simplificati-va acest proces de cautare, apeland la noi. Step Up va pune la dispozitie specialisti in domeniul Resurselor Umane care va vor oferi suport in dezvoltarea carierei dvs.

Va asteptam pentru a parcuge impreuna drumul spre atingerea obiectivelor dvs profesionale.