Inginer Constructor / Arhitect - pe bază de contract de prestări servicii

Olredo Rom SRL

23-06-2016 | EXPIRA LA 25-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

În calitate de firmă imobiliară cu activitate internațională, condusă de proprietari, ne ocupăm cu realizarea unui management de portofoliu pentru imobilele din inventar. Competențele noastre sunt dezvoltarea de proiecte, valorificarea și managementul imobilelor. Datorită dezvoltării continue a unei activități durabile, căutăm o persoană care să ocupe următorul post:
Inginer constructor / Arhitect - pe bază de contract de prestări servicii (Renovare & Întreținere)

Este necesar să dispuneți de o formare profesională tehnică (facultate tehnică) și să aveți o experiență de cel puțin cinci ani în proiecte de renovare și reconstrucție. Pe lângă cunoștințe excelente de specialitate, o condiție o constituie și deținerea de cunoștințe foarte bune de prelucrare electronică a datelor și CAD, înțelegerea domeniului economic și legislativ și, pe cât este posibil, cât mai bune cunoștințe de limba engleză și/sau germană. Ne așteptăm să aveți o personalitate persuasivă, cu abilități puternice de comunicare, o modalitate pro activă de abordare, loială, cu capacitate de lucru în echipă și angajament.


CERINTE

În această funcție sunteți responsabil pentru derularea măsurilor de renovare și întreținere a imobilelor din inventar. Sarcinile dvs. se concentrează asupra derulării proiectelor de renovare a imobilelor, proiectare, licitații, acordarea de contracte, supravegherea șantierului de la fața locului, recepții și documentație, îndeplinirea tuturor cerințelor autorităților, etc.
În afară de aceasta, veți acționa ca interfață a departamentului de închiriere în pregătirea spațiilor de închiriat și veți fi persoana de contact pentru participanții la proiect.

Aveți șansa de a vă implica prin experiența și abilitățile dvs. și de a vă implementa ideile într-o firmă cu ierarhii lejere.

Ne-am bucura să candidați pentru acest post și vă rugăm să trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție la această adresă:
OLREDO ROM - str. Eugeniu de Savoya, nr. 22, Timisoara
rw51@immohold-ag.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Firmă imobiliară cu activitate internațională.