FIERAR BETONIST

SC Tim Ciclop SA

30-05-2007 | EXPIRA LA 29-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- CUNOASTE PLANUL SI TRASEAZA LUCRARILE
- CUNOASTEREA SI CITIREA PLANSELOR
- APLICA PROCEDURILE TEHNICE DE EXECUTIE SI CONTROL AL CALITATII


CERINTE

- CURS CALIFICARE
- MINIM 3 ANI EXPERIENTA IN DOMENIU
- DISPONIBILITATE LA PROGRAM PRELUNGIT


DESCRIEREA FIRMEI

Incepand cu anul 1993 compania Tim CICLOP este prezenta pe piata romaneasca avand ca obiect principal de activitate comercializarea de piese si accesorii auto, piata pe care ne dorim sa aducem o abordare orientata indeaproape catre client. Noi punem accent pe fiecare nevoie a partenerului nostru oferindu-i ceea ce e important pentru el: promtitudine, scurtarea timpului de imobilizare a masinii, cea mai mare diversitate a pieselor si a accesoriilor auto oferite si servicii de reparatie si montare a pieselor achizitionate. In plus prin echipa noastra de profesionisti oferim gratuit constatarea defectelor autovehiculelor.
Politica pe care o practicam este de a oferi cel mai bun raport calitate pret promovand ideea de continuitate, de parteneriat. Capitalul este 100% privat si romanesc.
Avantajele pe care le propunem sunt astfel concepute incat sa raspunda cu succes cerintelor partenerilor nostrii, respectiv asigurarea garantiei in conformitate cu legislatia in vigoare, respective intre 3- 6 luni pentru reparatii auto si 18 luni pentru piesele de schimb.
Atelierul de reparatii mecanice dispune de un personal calificat, clientii firmei noastre avand posibilitatea de a incheia contracte de prestari servicii pentru o gama foarte variata de vehicule atat autohtone cat si din import.
Ca si noutate ne-am extins sortimentatia de produse pentru a veni in intampinarea clientilor nostrii si cu o gama variata de organe de asamblare, elemente de feronerie, produse electrice, fitinguri si elemente de instalatii de incalzire si sanitare.
Personalul foarte bine pregatit poate oferi consultanta pe orice segment al service-ului auto. Echipa noastra de peste 100 de consultanti este o echipa unita, motivata orientata in permanenta catre satisfacerea celor mai diverse cerinte din partea clientilor nostrii iar cei care ne descopera pentru prima oara raman impresionati de promptitudinea si calificarea colegilor nostrii dar si de atmosfera de lucru dinamica si placuta.
In prezent colaboram cu succes cu companii importante atat din tara cat si din strainatate si ne dorim sa avem ca si parteneri profesionisti pentru care calitatea si promtitudinea serviciilor oferite sa constitue pricipalul atu in alegerea partenerului de drum lung.
Pentru a ne adapta serviciile la nevoile de calitate a partenerilor nostrii am selectat cu atentie cei mai buni furnizori din domeniu, care in decursul timpului au confirmat ca alegerea lor a fost cea mai buna.
Dintre cei mai importanti furnizori se pot aminti: I.S.A.M.A. Sfantul Gheorghe, Roman S.A. Brasov, Metrom S.A. Brasov, Romradiatoare, Mefin S.A. Sinaia, Fartec S.A. Brasov, Hidojet S.A. Breaza, Compa S.A. Sibiu, Automobile Dacia S.A. Pitesti, ROLAST S.A. Pitesti, Altur S.A. Slatina, Pulsor S.A. Scornicesti, Policolor Bucuresti, Azur S.A. Timisoara.
Rezultatele obtinute pe piata romaneasca cat si studiul pietei pe plan extern au permis desfasurarea unei activitati de export, in prezent aceasta reprezentand aproximativ 10% din volumul de activitate.
La noi nu exista nu se poate