FARMACIST SEF DEPOZIT

MEDIPLUS EXIM SRL

13-06-2008 | EXPIRA LA 05-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigura relatia cu furnizorii si cu laboratoarele de analiza autorizate privind buletinele de analiza si certificatele de conformitate;
- asigura respectarea conditiilor de depozitare conform prevederilor legale;
- urmareste existenta buletinelor de analiza si a certificatelor de conformitate pentru toate produsele;
- indeplineste orice alte sarcini de specialitate necesare pentru asigurarea desfasurarii activitatii depozitului.


CERINTE

- studii superioare de specialitate (absolvent al Facultatii de Farmacie);
- aviz de libera practica;
- experienta in domeniul farmaceutic consituie un avantaj;
- abilitati de organizare si comunicare


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Succesul inseamna sa obtii ceea ce iti doresti. Sa intalnesti un context in care sa-ti poti exprima clar, ferm, spontan, sincer si direct dorintele, respectandu-i in acelasi timp pe ceilalti. Cine nu isi doreste sa lucreze intr-un asemenea cadru? Noi nu detinem reteta ideala, dar cu siguranta iti dam sansa sa fii parte activa si sa construiesti, alaturi de profesionisti, un mediu unde vei fi apreciat pe baza rezultatelor si a dorintei de implicare si dezvoltare personala.

A&D Pharma (www.adpharma.ro) este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic care opereaza in Romania, avand peste 2700 de angajajti la nivelul intregii tari.Infiintat in 1994, grupul include cea mai puternica retea de distributie medicamente (prin compania MEDIPLUS) si cea mai mare retea de farmacii din Romania (prin SENSIBLU).

Obiectivul nostru este de a deveni cea mai prestigioasa companie de servicii farmaceutice, inovativa, orientata spre clientii sai, care furnizeaza servicii si produse de inalta calitate si care contribuie pozitiv si proactiv la viata comunitatii din care facem cu totii parte.