ECONOMIST

SC AGRO ECO SABAR S.R.L

26-06-2013 | EXPIRA LA 28-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Absolvent studii superioare economice, marketing, relatii publice; training de specialitate:
* Relatii interpersonale, parteneriat in business, vanzari, organizare, administrare si munca in echipa, precum si orice experienta in aceste domenii constituie avantaj.
* Nivel avansat de operare pc - microsoft office (expert EXCEL,WORD), f.f. bun in D-soft, internet, cunostinte de programare (marketing on-line).
* Persoana trebuie sa fie responsabila, organizata si disciplinata profesional, cu abilitati de comunicare, rezistenta la stress, focalizata pe indeplinirea obiectivelor, cu o mentalitate constructiva si pozitiva dispusa sa solutioneze satisfacator orice situatie profesionala, bine educata si cu un aspect ingrijit,


CERINTE

* Contabilitate primara zilnic: registru de casa, deconturi cheltuieli, dispozitii de plata, fise clienti-furnizori, registrele intrari-iesiri, fise obiecte de inventar si bonuri de consum.
* Contabilitate primara lunar: situatia soldului la sfarsit de luna pe clienti si furnizori, centralizator diurna, tichete de masa.
* Intocmire balanta lunara , registre obligatorii si bilant constituie avantaj.
* Gestiune: receptii, facturi, avize, verificarea inventarelor, stocul la sfarsit de luna pe magazia de marfuri, situatia vanzarilor lunare pe societate.
* Centralizarea si gestionarea comenzilor de la clienti prin introducerea in program si lansarea lor in fabricatie - optional.
* Participarea la show-room-urile de prezentare - optional.
* Evidenta livrarilor catre clienti.
* Evidenta facturilor si documentelor de plata si urmarirea incasarilor.
* Intocmirea si transmiterea comenzilor catre furnizori - optional.


DESCRIEREA FIRMEI

Performanta este lege pentru noi