E-commerce Logistics Coordinator

Zencom Global SRL

22-09-2016 | EXPIRA LA 24-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se lucreaza de acasa, prin Skype. Aveti nevoie de o conexiune buna la internet si un calculator sau laptop. Dupa perioada de proba, daca totul este in regula, se va incheia contractul.

Salariul brut dupa terminarea perioadei de proba si incheierea contractului este de 2550 RON.

Prima luna este de proba, perioada in care vom asigura training-ul si vom vedea cat de bine putem colabora. Salariul in perioada de proba este de 1200 ron net.

Vei lucra intr-o companie care adopta un model de business unic in Romania, fiind cea mai mare companie din Romania pe respectivul model de business.

Din experienta noastra doar 1 din 20 de persone care aplica pentru un interviu pentru compania noastra are si sansa sa faca parte din echipa noastra.

PS: Pe scurt, candidatul ideal este: extrem de ambitios, muncitor, descurcaret si increzator ca poate ajunge foarte departe prin munca focusata si extrem de multa seriozitate.

Asteptam CV-ul dumneavoastra


CERINTE

Job-ul se adreseaza unei persoane serioase care doreste sa se implice 100% in ceea ce face.

Cateva aspecte care te fac potrivit pentru acest job:
- Limba engleza nivel mediu – avansat. Echipa este din Romania insa magazinele noastre sunt in SUA si in toata Europa. Toate serviciile si platformele pe care le utlitizam sunt in engleza.

- Abilitati de operare a calculatorului nivel mediu-avansat. Chiar daca nu e nevoie sa cunosti anumite programe care implica foarte multa parte tehnica abilitatile tale trebuie sa fie la un nivel destul de ridicat astfel incat sa iti permita sa rezolvi cu usurinta anumite probleme folosindu-te de informatii online.

- Spirit competitiv.

- Pasiune. Se asteapta de la tine sa fii pasionat (in adevaratul sens al cuvantului) si sa iti doresti sa progresezi foarte mult pe plan professional.

- Mindset axat pe dezvoltare si munca pe cont propriu. Nu ti se da un roadmap pe care sa il urmezi si nu “te tine nimeni de manuta”. Trebuie sa fii genul de om care poate rezolva probleme fara prea multe informatii. Ne asteptam sa fii genul de persoana care e 100% constienta de faptul ca intai trebuie sa demonstrezi de ce esti capabil si abia apoi sa iti ceri drepturi profesionale sporite.


BENEFICII OFERITE

Ce oferim?
- salariu competitiv care poate include bonusuri in functie de performanta (dupa cum spuneam anterior nu ne dorim un om care sa ramana la 2550 de ron brut)
- access la informatii si cursuri pentru care e posibil sa fii nevoit sa semnezi contracte de non-disclosure (informatiile pe care le oferim costa foarte mult de aici si nevoia de a ne proteja)
- un mediu de munca prietenos si antrenant. Echipa este foarte tanara si pasionata.
- training-uri unice in Romania si posibilitatea de dezvolare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra are ca domeniu de activitate principal comercializarea de articole din categoria sports & outdoors fiind totodata probabil una dintre cele mai inovative companii cand vine vorba de advertising.
(www.mavasports.com)