Casier part - time |Timisoara

Caroli Foods

07-04-2017 | EXPIRA LA 07-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile principale ale postului sunt:
- Tinerea evidentei in registru de casa a incasarilor si platilor realizate prin casierie, dar si a documentelor cu regim fiscal;
- Primirea zilnica a incasarilor agentilor de vanzari;
- Predarea catre banca a sumelor incasate;
- Emiterea diferitelor rapoarte de vanzari.

Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, da-ne de veste la adresa: resurse.umane@caroli.ro sau apeleaza gratuit din orice retea nationala la numarul: 0800 070 236 (TEL VERDE)

Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!

Echipa Caroli Foods


CERINTE

Echipa Carolistilor din Timisoara este in cautarea unei persoane comunicative, cu spirit de echipa si orientare catre rezultate, care sa aiba:

- Studii medii absolvite;
- Minim 1 an de experienta intr-o pozitie similara;
- Cunostinte de operare PC (MS Office, baze de date, soft de contabilitate);
- Cunostinte de gestionare a stocurilor, contabilitate primara;
- Disponibilitate pentru un program part - time (luni – vineri, in intervalul 08:00 – 12:00);
- Disponibilitatea de a lucra pentru o perioada determinata de timp (contractual se incheie initial pentru o perioada de 8 luni, cu posibilitatea de prelungire)
Echipa Caroli Foods se caracterizeaza prin: entuziasm si dinamism, dorinta de dezvoltare personala si profesionala, dorinta de angajament pe termen lung, dorinta de a fi parteneri in dezvoltarea locului lor de munca, atitudinea pozitiva si deschisa fata de provocarile unui nou job si a unui mediu de lucru dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Caroli Foods este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala cu puncte de lucru in orasele mari din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Brandurile pe care compania le detine sunt cunoscute si apreciate de catre toti consumatorii nostri: Caroli, Campofrio, Maestro, Sissi. Incepand din martie 2010 brandul Campofrio s-a alaturat portofoliului nostru de produse, ca urmare a fuziunii pe care compania a realizat-o cu Grupul Tabco-Campofrio.