Căutăm programatori pasionați de Android și/sau programare backend web

RR SOLUTIONS SAS

18-10-2014 | EXPIRA LA 17-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tânăr? Student? Vezi în programare un mijloc de a-ți exterioriza creativitatea? Vrei să abordezi subiecte noi și incitante într-un cadru prietenos, strâns și inovativ fără a-ți periclita rezultatele academice?

Perfect! Acum ai ocazia! Vino alături de noi!

Dar cine suntem "noi"?
Ei bine, noi suntem o tânără companie de programare si soluții IT/smartphone (în mod particular, Android). Numele nostru este RRSolutions si am pus acest anunț în speranța că vom găsit oameni care să ne împărtășească entuziasmul pentru a face lucruri noi, interesante, dar mai ales utile.

Cum pot să lucrez fără să-mi afectez situația școlară?
Bună întrebare. În ziua de azi majoritatea angajatorilor nu gândesc cât de importantă este o educație finalizată cu o diplomă. Le sunt suficiente rezultatele de la locul de muncă și-atât. Nu și noi însă. Noi prețuim eforturile tale de la curs lafel de mult ca și tine. Facem asta pentru că avem încredere în actul educațional nu neapărat în mod calitativ, dar ca și proces per ansamblu ajutând la antrenarea unei gândiri flexibile, pregătită pentru probleme dintre cele mai diverse.

Și cum mai exact faceți asta?
Punându-vă la dispoziție 2 metode de colaborare (în funcție de disponibilitatea voastră și de nivelul de încredere la care vom ajunge): fie optați pentru un lucru bazat pe proiecte individuale livrate la un termen prestabilit de comun acord sau fie optați să lucrați în regim part-time sau unul normal, de fulltime (în funcție de preferințe).


CERINTE

Ok, mi-ați atras atenția! Dar cunoștințele tehnice? Ce trebuie să știu ca să pot aplica?
Așa cum am spus-o în titlu, căutăm 2 tipuri de oameni:
1. căutăm fie membri familiarizați cu tehnologii ce țin de programarea dispozitivelor Android (diverse platforme) sau
2. persoane care s-ar încadra la titlul de "programator web" însărcinate cu dezvoltarea de arhitecturi backend (via PHP + MySQL) ce vor asigura interconexiunile între dispozitivele fizice.

Asta este tot? Ce alte cerințe ar mai trebui să îndeplinesc?
În mare da, asta este tot. Totuși, ar mai fi un criteriu auxiliar de selecție important dar netehnic ... limba. Aplicanții ar trebui să știe la un nivel conversațional satisfăcător cel puțin limba engleză, dacă nu germană sau italiană.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie privată operând în sectorul programării IT, mai specific: Android și dezvoltare de soluții web pe suport backend.