Automatist

Adept Human Resources

19-05-2015 | EXPIRA LA 18-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, companie multinationala - lider in industria alimentara, suntem in cautarea unui Automatist pentru unitatea de productie din Timisoara.

Responsabilitati:

Instalarea si intretinerea sistemelor/echipamentelor electrice si de automatizari, executarea conexiunilor electrice/automatice pentru noile echipamente aduse.
- Realizarea diverselor reparatii pentru masini si echipamente pentru aducerea lor in conformitate cu specificatiile tehnice, implementarea de tehnologie moderna pe masinile existente.
- Recomanda in functie de ceea ce este necesar, schimbarea, extinderea si inlocuirea masinilor si echipamentelor actuale.
- Ofera suport pentru analizele de cost, planificarea achizitiilor si instalarea noilor echipamente de productie (management de proiect).
- Propune si realizeaza imbunatatiri ale echipamentelor electrice pentru cresterea fiabilitatii si eficientei in exploatare prin reducerea timpilor de stationare.
- Analizeaza si se asigura de necesarul de piese de schimb, materiale electrice si de automatizari cu scopul realizarii in bune conditii a activitatii de mentenanta.
- Sesizeaza problemele tehnice cu impact in indeplinirea planului de productie, propunand in timp real solutii alternative.
- Analizeaza cauzele defectiunilor si gaseste modalitati de prevenire ulterioara colaborand cu echipa de productie pentru a gasi solutii de micsorare a timpilor de oprire neplanificata.


CERINTE

- Studii superioare de specialitate in domeniul automatizarii proceselor industriale finalizate sau an terminal.
- Capacitatea de a elabora/proiecta structuri de baza in domeniul automatizarilor (masura, reglare, indicare, avertizare) cu utilizarea aparatelor/echipamentelor profesionale, fabricate de firmele de prestigiu in domeniu.
- Cunostinte solide de programare/citire/intepretare a cel putin doua softuri PLC (Omron, Allen-Bradley, Siemes, etc).
- Cunoasterea unui soft de executie scheme electrice (Visio, ElectricCad, AutoCad, etc).
- Cunostinte temeinice in domeniul electric – citire/executie scheme electrice, depanari.
- Cunostiinte generale partea pneumatica, mecanica, hidraulica.
- Cunostinte avansate de folosire si intelegere a sistemelor de gestiune SAP si SAM.
- Capacitatea de inovare si gandire creativa, dinamism, initiativa, abilitati organizatorice, capacitate de intelegere/invatare a proceselor tehnologice industriale implementate din fabrica.
- Cunoasterea limbii engleze si utilizare calculator - nivel mediu/avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro