Agent de vanzari expert in sectorul turistic Arad - Timisoara

ADHR Romania

06-07-2016 | EXPIRA LA 05-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Adhr România, cauta urgent pentru clientul sau, o importanta companie multinationala din sectorul turistic, AGENT DE VANZARI EXPERT IN SECTORUL TURISTIC ARAD - TIMISOARA.


CERINTE

Cerinte:
• Permis de conducere categoria B;
• O buna cunostere a pietei din sectorul turistic (tour operatori si agentii de turism);
• Experienta in sectorul turistic cu responsabilitati comerciale;
• O buna cunoastere geografica a teritoriului (Arad si Timisoara);


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
• Se ofera un salariu motivant plus bonusuri pentru atingerea obiectivelor.
Nu vor fi luate in considerare candidaturile care nu au experienta ceruta.

Pentru aplica pentru acest post, trimiteti un CV (de preferat in format word detaliat) la recrutare@adhrgroup.ro. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: 0374 944417.


DESCRIEREA FIRMEI

Adhr România, filiala română a grupului italian ADHR GROUP SPA, este o agenţie de recrutare forţă de muncă care activează în domeniul cercetării, selecţiei, formării şi punerii la dispoziţie de personal, oferind soluţii înalt calitative şi personalizabile în domeniul resurselor umane. Suntem în fiecare zi aproape de clienţi şi candidaţi pentru a pune la dispoziţie întreaga experienţă dobândită pe piaţa italiană, aplicându-le în procesele de organizare, gestionare şi coordonare a resurselor umane. Metoda de lucru a Adhr Romania este caracterizată prin rapiditate în identificarea diverselor soluţii şi prin calitatea proceselor, caracteristici fundamentale pentru a garanta societăţilor clienţi şi candidaţilor implicaţi, satisfacerea pe deplin a cerinţelor acestora.