Tehnician

Consus Electric SRL

04-03-2017 | EXPIRA LA 06-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizarea lucrarilor de instalare, punere in functiune, intretinere si service a Sistemelor Electrice de Joasa Tensiune, Securitate, Audio-Video, IT&C.
- Cablarea, instalarea, conectarea, punerea in funcţiune şi programarea pentru: detecţie incendiu, alarmare efracţie, control acces, sisteme integrate de securitate, supraveghere video , interfonie şi videointerfonie, conform proiectului tehnic
- Realizarea lucrarilor de instalare de sisteme electrice de joasa tensiune; ( instalatii de joasa tensiune, tablouri electrice, lumini arhitecturale, corpuri de iluminat)

-Jobul este o oportunitate, fiindca societatea faciliteaza calificarea in meserii noi: inginer sisteme de securitate/tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere video, control acces, in functie de studiile de baza ale fiecaruia.
-Se ofera cursuri de specializare interne si externe la furnizor/producatori


CERINTE

- Minim studii medii de profil electrica, electronică, electrotehnică, automatizări, telecomunicaţii;
- Loialitate, spirit de echipa, orientare catre client si catre rezultat; rezistenta la stres, incadrarea in termene si prioritizare a actiunilor, atitudine profesionista;
- Dorinta permanenta de perfectionare si avansare in cariera, automotivare;
- Disponibilitate pentru muncă pe teren;
- Permis conducere cat. B.


BENEFICII OFERITE

-Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

CONSUS ELECTRIC, ofera servicii profesionale de securitate prin departamentul security de ultima generatie (sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, sisteme de avertizare si detectie incendiu, automatizari), solutii de securitate integrate, retelistica, cablare structurata.

Totodata, departamentul electric ofera solutii complete de instalatii electrice de joasa tensiune.

Investitia in dezvoltarea personala si profesionala a echipei CONSUS ELECTRIC, este un ingredient de baza al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactiva reprezinta valorile solide care vor transcende orice bariere spre indeplinirea obiectivelor organizatiei. CONSUS ELECTRIC, are drept filosofie investirea in oameni capabili, ambitiosi, entuziasti.

La CONSUS ELECTRIC, implicarea angajatilor confera certitudinea evolutiei pozitive a companiei si a cresterii satisfactiei clientilor.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus si esti interesat sa devii parte din echipa CONSUS ELECTRIC, contacteaza-ne sau trimite-ne un CV la adresa office@consuselectric.ro