Specialist Controller Financiar

TRENKWALDER

02-03-2015 | EXPIRA LA 01-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trenkwalder recruteaza pentru unul dintre clientii sai, companie de renume din Targu-Mures, un Specialist Controller Financiar pe perioada determinata, avand ca atributii:

- Evaluarea investitiilor si calculul rentabilitatii lor,
- Asigurarea asistentei si suport pentru userii finali in operarea sistemului SAP,
- Asigurarea consultantei din punct de vedere bussines pentru implementarea unor noi activitati in companie cu scopul eficientizarii investitiilor,
- Planificarea costului de proiect, monitorizarea costului şi a facturării pe proiect,
- Iniţierea, conceperea şi stabilirea modificarilor sau structurii si conţinutului rapoartelor de cost pentru control ale proiectului,aferent regiunilor.


CERINTE

- Studii superioare in domeniul economic
- Experienta in domeniul controlului costurilor de proiect sau intr-o functie comparabila în industrie
- Doi pana la trei ani de experienta in domeniul managementului de proiect intr-o intreprindere din industrie constituie un avantaj
- Cunostinte de limba engleza (minim un nivel mediu/avansat)
- Cunostinte de SAP, Excel
- Creativitate si iniţiativa
- Abilitati de negociere şi persistenta in indeplinirea sarcinilor in sensul identificarii si implementarii potentialelor metode de economisire


BENEFICII OFERITE

• Salariu atractiv
• Un mediu de lucru modern si dinamic
• Posibilitatea de a lucra intr-o companie cu renume international

Pentru mai multe detalii si pentru a aplica la acest post, va rugam sa trimiteti un cv la adresa de e-mail a.stan@trenkwalder.com.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).