RECRUITER

Eastmen Human Resources B.V. Mkkk

18-01-2016 | EXPIRA LA 17-02-2016

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Eastmen este în căutare de recruiter nou, pentru unul din birourile noastre internaționale, din Târgu Mureș

Din ianuarie 2007, Eastmen o agenție de ocupare a forței de muncă olandeze, specializată în recrutarea de profesioniști români și maghiari pentru lucru temporar sau pentru o perioadă mai lungă de timp, în Țările de Jos. În fiecare an, sute de muncitori sunt recrutați în mod temporar de către Eastmen. Angajații sunt selectați și testați de către recruterii noștri din Budapesta și Târgu-Mureș.

Eastmen este în continuă creștere și suntem activi în România de la începutul anului 2015 cu biroul nostru în Târgu-Mureș. Pentru acesta căutăm un recruiter vorbitor de limba română și engleză , să se alăture echipei noastre. Ți-ar plăcea să devii un recruiter, să selectezi și testezi lucrători temporari români? Atunci alătură-te echipei noastre cât mai curând posibil!

Locul de muncă
În această poziție, vă aflați zilnic în contact direct cu candidați din întreaga Românie. Veți fi responsabil de recrutarea, în mod principal, de profesioniști pentru companiile din industria de metal din Olanda. Biroul nostru din Amsterdam va avea contact zilnic cu tine în limba engleză, pentru a discuta posturile vacante actuale cu tine. Avem, de asemenea softweruri extinse pe care le folosim zi de zi pentru selectarea și păstrarea candidaților noștrii în baza de date. Apoi, procesul de recrutare începe, asigurându-se ca toți candidații corespunzători să fie recrutați pentru clienții noștrii olandezi. Pentru a avea cei mai buni candidați, va trebui să căutați încontinuu site-uri vacante, noi și să căutați alte metode noi, de recrutare.
- Publicarea anunțurilor pe toate paginile web
- Efectuarea anunțurilor pe paginile noastre web, precum eastmen.ro
- Stabilirea și menținerea campaniilor în Google AdWords
- Necesitatea de a lucra cu alte canale,cum ar fi social media: Facebook, Twitter, LinkedIn și alte idei noi

După selectarea candidatului potrivit, va fi nevoie de un interviu prin Skype, telefon sau un interviu live în biroul nostru, cu persoana respectivă. Dacă este necesar, se pot face diferite teste pentru a măsura calitatea candidaților. Pentru cei selectați, veți fi responsabil de organizarea contractului de muncă (împreună cu biroul nostru de administrare din Budapesta) și călătoria în Țările de Jos. Sprijinul în continuare, în Olanda, se asigură de coordonatorii noștri care pot vorbi cu candidații în propria lor limbă.


CERINTE

Cerințe :.
- Se necesită bune abilități de comunicare, limba română și engleză, scris și vorbit - perfect!
- Cunoașterea limbii maghiare este un plus!
- Trebuie să ai talent și simț în vânzări - să știi cum să convingi oamenii să lucreze pentru Eastmen
- Să ai o perspectivă comercială și o gândire deschisă către noi oportunități - acestea să fie trăsături naturale
- Să fii întreprinzător, asertiv, energic, tenace, organizat și eficient.
- Să ai destulă energie în a lucra cu oamenii.
- Să ai experiență relevantă de muncă într-un mediu similar
- Să fii orientat spre rezultate noi
- Capabilitatea de a lucra cu sisteme IT moderne
- Înregistrarea candidaților are loc parțial în mod automat, în software-ul nostru. Completarea tuturor aspectelor relevante ale candidaților trebuie să fie efectuată foarte meticulos în baza noastră de date și menținerea activă a tuturor candidaților.
- Pro-activitatea și abilitatea de a face față stresului (uneori totul trebuie aranjat într-o perioadă foarte scurtă de timp).
- Carnet de conducere și disponibilitate la deplasări


BENEFICII OFERITE

Puteți conta pe noi!
- Veți lucra într-o echipă tânără, entuziastă și internațională
- Un mediu de lucru dinamic, foarte plăcută, cu multe oportunități de creștere
- Libertate de a organiza propria muncă zi de zi. În unele cazuri, de asemenea, veți fi nevoit să rămâneți în afara orelor de program, în contact cu candidații
- Proceduri solide de lucru și, desigur, introducere parțială în Țările de Jos
- Telefon de lucru și laptop Chromebook, de asemenea, și după orele de lucru
- Salar atractiv și o schemă de bonusare foarte bună.

Ți-ar să te alăture echipei noastre? Vă rugăm sa ne contactați prin intermediul site-ului nostru http://www.eastmen.ro Aplicații la contact@eastmen.eu

ATENȚIE! CV-ul trebuie să fie în limba engleză pentru a fi acceptat!


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Eastmen are ca prioritate recrutarea si plasarea personalului pentru firmele olandeze.
Firma noastra este acreditata, si plasarea fortei de munca se face cu contract legal pe teritoriul Olandei.
Pentru compania noastra care functioneaza de sase ani, oamenii sunt cei care determina succesul pe piata. Ei sunt principalul avantaj competitiv.
Aducem in serviciile de recrutare si selectie a fortei de munca, profesionalism, corectitudine si promtitudinea specifica standardelor europene.