Manager Operational Site

S.C. GoodMills Romania S.A.

27-11-2015 | EXPIRA LA 27-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Manager Operational pentru Site-ul Targu Mures GoodMills Romania, in vederea sustinerii si dezvoltarii activitatii.

Scopul postului este de a asigura si conduce operatiunile site-ului, in conformitate cu procedurile si politicile companiei si grupului GoodMills.

Responsabilitati principale :

Organizeaza cu maxima eficienta functionarea tuturor operatiunilor fabricii.
Se implica activ in elaborarea strategiilor de business, identifica oportunitati de dezvoltare financiare, tehnologice si umane.
Coordoneaza activitatile de productie, comerciale, financiar - contabile.
Controleaza legalitatea, regularitatea si conformitatea operatiunilor, identificand risipa si gestiunea defectuoasa, propunand masurile necesare in acest sens.
Reprezinta firma in relatiile protocolare cu furnizorii, clientii si alte organisme/ organizatii, in diferitele arii de interes.
Stabileste lunar/ trimestrial/ anual, impreuna cu P&L Managerul obiectivele generale de dezvoltare.
Comunica obiectivele si urmareste realizarea acestora de catre toata echipa din subordine.
Aproba procedurile de interes general ale site-ului ( productie, aprovizionare, comerciale, distributie, financiare, resurse umane ).
Asigura un climat de comunicare adecvat si incurajeaza initiativele echipei, care sa contribuie la atingerea obiectivelor stabilite.


CERINTE

Studii superioare - de preferat in inginerie sau economice
Experienta 5-10 ani in management si coordonare
Cunostinte tehnice, comerciale, abilitati de negociere
Planificare şi organizare a operaţiilor şi activităţilor
Acordare şi transmitere de informaţii
Lb. Engleza avansat
Permis auto cat. B

Caracteristici de personalitate : gândire strategică, spontaneitate, spirit practic, sociabilitate, tact, amabilitate, conducerea şi controlul oamenilor, fluenţă verbală.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania GoodMills Romania este parte din grupul GoodMills Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
GoodMills Romania S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.