Inginer de foraj orizontal

Revicond SRL

07-11-2017 | EXPIRA LA 09-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea si responsabilitățile postului:
Inginerul de foraj orizontal in cadrul companiei Revicond are responsabilităţi de planificare, coordonare şi conducere directă a echipei de muncitori în domeniul forajelor. El supraveghează grupul de muncitori, organizează suportul logistic, coordonează activităţi de producţie urmărind atingerea obiectivelor şi încadrarea în bugete şi implementeză standardele de calitate. Se implică în performanţele echipei prin evaluări ale competenţelor şi performanţelor indivizilor şi echipei, prin crearea unui mediu propice învăţării şi dezvoltării profesionale, susţine iniţiativele individuale şi de grup şi oferă feedback permanent muncitorilor din echipa pe care o coordonează. Pentru realizarea activităţii sale, foloseşte toate instrumentele, echipamentele şi tehnologiile specifice activităţilor desfăşurate de echipa de lucru.
Activitatea se desfăşoară pe santiere mobile, temporare, în echipă, în mediu extern si intern în condiţii de temperaturi normale sau extreme.
Ocupatia se refera la activitatile de executie foraje. Activitatea implicã probleme de organizare a locului de muncã cat si probleme de planificare a activitãtii. Inginerul în foraje trebuie să ştie să utilizeze maşinile de foraj orizontal dirijat, să le pozitioneze corect la locul de execuţie, să le transporte în siguranţă la şi de la locul de execuţie, să foreze găurile pentru montarea conductelor si să monteze conductele, să identifice corect condiţiile de lucru, să cureţe şi să întreţina utilajele şi echipamentele necesare în activitatea de foraj orizontal.
Pentru realizarea activităţii sale, inginerul în foraje, se foloseşte de: AMC-uri şi SDV-uri: trusă de chei, ruleta, rigla de nivelment, statii de emisie-receptie şi materiale, piese, subansamble: furtunuri, robineti, malaxoare, mufe de racord, bentonita, unsori, compresoare de aer, uleiuri etc. De asemenea, el este capabil să identifice şi să evite riscurile de accidentare şi să intervină corect în caz de accident.
În desfăşurarea activităţilor de forare trebuie să respecte întocmai documentele calităţii: proceduri, instrucţiuni.
Principalele funcţii îndeplinite de inginerul de foraj orizontal sunt următoarele:
- Planificarea şi raportarea activităţii de la punctul de lucru
- Organizarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii echipei de lucru
- Supravegherea activităţilor de la punctul de lucru
- Gestiunea stocurilor de resurse materiale
- Coordonarea formării profesionale şi gestionării performanţelor echipei
- Executarea lucrarilor pregatitoare de forare
- Realizarea forajelor
- Prepararea fluidelor de foraj
- Întreţinerea de rutină a utilajelor de foraj
În vederea îndeplinirii sarcinilor sale, inginerul în foraje orizontale trebuie să deţină cunoştinţe de bază de matematică elementara, mecanică, mecanica pamanturilor, geologie, rezistenţa materialelor folosite în lucrările de foraje, de interpretare a documentaţiilor şi schemelor tehnologice, tehnologii de forare, normative în domeniu etc.
De asemenea, trebuie să aibă o serie de aptitudini, cum ar fi: coordonare, atenţie, îndemânare, spirit de observaţie, putere de analiză şi decizie, spirit de echipă, adaptabilitate la situaţii noi, viteză de reacţie, viziune, gândire critică, abilităţi de formator etc.

Candidatii interesati pot trimite până la data de 15.11.2017 un Curriculum Vitae la nr. de fax 0265 212 901 sau la următoarele adrese de e-mail office@revicond.ro, resurseumane@revicond.ro
Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a cărui data va fi stabilita de comun acord cu acestia.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Compania isi rezerva dreptul de a testa competentele declarate de catre candidati.


CERINTE

Cerinte: buna organizare personala; atentie acordata detaliilor; abilitati de comunicare si relationare; bun negociator; autonomie; initiativa; confidentialitate;
Judecată / rezolvare de probleme - nivel bun
Calificare: Studii superioare cu profil tehnic;
Cunostinte: Microsoft Office, etc.;
Disponibilitate de deplasare in tara;
Dorinta de perfectionare;
Abilitate de lucru in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Revicond Canaltech SRL este companie specializata în constructii speciale, una dintre cele mai mari organizaţii de acest gen din ţara.