Agent Acces la Sistemul de Distribuţie

TRENKWALDER

16-02-2015 | EXPIRA LA 18-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trenkwalder recruteaza pentru unul dintre clientii sai, companie de renume din Targu-Mures, un Agent Acces la Sistemul de Distributie, avand ca atributii:

- Asigură relaţionarea cu clienţii existenţi sau potenţiali pentru facilitarea accesului acestora la sistemul de distribuţie;
- Ooferă informaţii relevante pentru proces;
- Preia şi procesează documentaţii tehnice şi reprezintă clientul în relaţia cu compania de distribuţie în baza mandatului de reprezentare;
- Dezvoltă portofoliul de clienţi şi asigură îndeplinirea obiectivelor diviziei şi respectarea strategiei şi obiectivelor comerciale ale companiei.


CERINTE

- Abilitati de comunicare/ negociere;
- Cunostinte de utilizare pachet MS Office;
- Cunostinte SAP – avantaj;
- Persoana comunicativa; deschisa;
- Spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

• Salariu atractiv
• Un mediu de lucru modern si dinamic
• Posibilitatea de a lucra intr-o companie cu renume international

Pentru mai multe detalii si pentru a aplica la acest post, va rugam sa trimiteti un cv la adresa de e-mail a.stan@trenkwalder.com.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).