croitorese

BETANIA IMPEX

21-11-2017 | EXPIRA LA 21-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

confectionare articole de imbracaminte


CERINTE

experienta in masina de cusut liniara


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. BETANIA IMPEX S.R.L. produce si comercializeaza produse din gama echipamentelor de protectie si lucru.Suntem specializati in fabricarea imbracamintei de protectie, ca salopete, combinezoane, haine si veste vatuite, manusi .
Productia echipamentelor de lucru si hainelor de lucru a inceput in anul 1994. Firma a inceput cu un numar mic de angajati, executand un numar mic de produse din gama echipamentelor de lucru: salopete, halate, veste, pufoaice,manusi. In prezent, S.C. BETANIA IMPEX S.R.L. dispune de un numar mare de angajati care realizeaza produse dupa orice model, la solicitarea clientului.
S.C. BETANIA IMPEX S.R.L. detine autorizatie ca UNITATE PROTEJATA.
La cererea clientului, putem trimite mostre ale produselor de care sunteti interesati. De asemenea, produsele pot fi personalizate prin inscriptionare. Societatea a produs si livrat direct sau prin intermediere produse si echipamente de protectie si de lucru pentru o serie de intreprinderi mari, mijlocii si mici din toata tara.
De asemenea, societatea comercializeaza o gama larga de produse pentru protectia muncii : incaltaminte, ochelari/masti sudura, ochelari/masti protectie, pelerine sau alte echipamente la cererea clientului.