FARMACISTI - SUEDIA orase mici-medii

INTERMARIN RECRUITMENT

26-08-2015 | EXPIRA LA 27-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

INTERMARIN ANUNTA DESCHIDEREA UNEI SESIUNI DE INTERVIURI PENTRU FARMACISTI - LOCATII DE JOB : ORASELE MICI SI MEDII - FARMACIE COMUNITARA

INTERVIURILE CU ANGAJATORII SE VOR TINE IN IULIE/AUGUST 2015

Daca iti doresti sa fii “Farmacist” si nu “Vanzator “ Suedia este o posibila optiune pentru tine

Suedia este una din tarile cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa , este o tara frumoasa, curata , ordonata cu oameni relaxati si zambitori .

Sistemul Farmaceutic Suedez este similar sistemului European dar focus-ul este pacientul si binele pacientului . Companiile au propriul sistem de training si “educare” a Farmacistilor , mediul de lucru fiind unul profesionist , relaxat si placut .

Daca esti un Farmacist/ Farmacista cu minim 2 ani experienta recenta in Framacie comunitara , cu un nivel bun de limba Engleza , care isi doreste sa profeseseze in frumoasa Suedie te rugam sa ne trimiti un CV si vei fi considerat/ considerata pentru sesiunile de interviuri .

Programul de recrutare a Farmacistilor din Europa a inceput in 2011 si se derulaeza in Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia, Bulgaria . Grupele de Farmacisti sunt mixte , cursul de Suedeza se va tine Engleza – Suedeza

Compania ofera :
- Curs de limba Suedeza ( skype + intensiv - aprox 5 luni )
- Suport financiar pe toata perioada cursului intensiv
- Transport platit pentru curs ( daca se va tine cursul intr-o alta tara europeana )
- Transport Romania- Suedia la inceperea job-ului
- Contract de angajare pe minim 3 ani
- Salarii : 25.000 SEK- 29.000 SEK ( in functie de experienta ) – minim 2000 Euro NET / costurile lunare pentru un cuplu in Suedia sunt aprox 1000-1200 Euro
- Program : 40 de ore/ saptamana. Se lucreaza in ture , inclusiv in weekend ( odata la 2 saptamani sau in functie de programul farmaciei )
- Contractele de munca sunt contracte Suedeze , Europenii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cetatenii Suedezi

Locatiile de job-uri sunt orase Mici si Medii

Viata in Suedia este mult mai linistita decat in Romania din punct de vedere social , de aceea le recomandam tuturor Farmacistilor interesati de acest program sa citeasca cat mai multe informatii despre viata sociala in Suedia , despre cultura si civilizatia Suedeza .

Celor interesati de acest program le adresam invitatia de a ne trimite un CV in limba Engleza


CERINTE

Daca esti un Farmacist/ Farmacista cu minim 2 ani experienta recenta in Framacie comunitara , cu un nivel bun de limba Engleza , care isi doreste sa profeseseze in frumoasa Suedie te rugam sa ne trimiti un CV si vei fi considerat/ considerata pentru sesiunea de interviuri .


DESCRIEREA FIRMEI

INTERMARIN este o companie specializata in managementul de personal cu activitate la nivel national si international . Compania a fost infiintata in anul 2008 ca birou reprezentativ al Grupului Inter Marine, iar in prezent deruleaza proiecte de recrutare in domeniile : Medical, Crewing, Engineering si Airline . www.intermarin.ro