Operator sondaje de opinie

Telekom Romania Mobile Communications S.A.

09-01-2017 | EXPIRA LA 08-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti oferim:
-Contract de munca part-time;
-Training initial;
-Salariu fix iar apoi depinde de tine cat faci peste;

Asteptam CV-ul tau.

Contractul de muncă se încheie prin partenerul Telekom - ProSolutions Agency


CERINTE

Vrei sa iti faci intrarea intr-o multinationala ?
Ce trebuie sa poti:
-Sa fii dinamic, perseverent, serios si punctual;
-Sa poti sa intrii cu oamenii in discutie si sa ii antrenezi la dialog;
-Sa fii atent la detalii;
-Sa fii disponibil dupa orele 15:00, de Luni pana Vineri;
-Sa iti placa activitatea de teren.


DESCRIEREA FIRMEI

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.