CONSULTANTI DE CREDITE

Easy Asset Management IFN SA

12-01-2015 | EXPIRA LA 11-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Nebancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite.


Easy Asset Management a dezvoltat cu succes business-ul sau in afara tarii si in 2009, a intrat pe piata din Ukraina sub denumirea de ICredit. In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea unor noi birouri in Romania.


Misiunea ICredit este accea de a construi relatii profesionale, de lunga durata, cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.


Datorita dezvoltarii foarte rapide si dinamice a organizatiei noastre, in acest moment suntem in cautarea unor noi angajati pentru pozitia de Consultant de Credite.



Responsabilităţi:


- Oferă consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit;


- Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate;


- Informează permanent clienții despre promoțiile curente, produse și servicii noi.


CERINTE

- Pentru a deveni un Consultant de Creditе este suficient să fiți comunicativi și ambițioși, indiferent de vârstă, studii sau experiență.


BENEFICII OFERITE

- Remunerare conform rezultatelor;


- Training , posibilități de dezvoltare și programe de bonusare;


- Deveniți membru de echipă în cadrul unei companii internaţionale


DESCRIEREA FIRMEI

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Nebancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite.

Easy Asset Management a dezvoltat cu succes business-ul sau in afara tarii si in 2009, a intrat pe piata din Ucraina sub denumirea de ICredit. In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea birourilor din Romania, urmand Polonia in anul 2013.

Misiunea ICredit este aceea de a construi relatii profesionale, de lunga durata, cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Datorita dezvoltarii foarte rapide si dinamice a organizatiei noastre, in acest moment suntem in cautarea unui nou angajat pentru pozitia Inspector Resurse Umane.