Angajez farmacist pt. depozit produse farmaceutice

NOBELMED

08-01-2015 | EXPIRA LA 10-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cerintele postului:
1. Sa urmareasca desfasurarea activitatilor autorizate in acord cu buna practica de distributie;
2. Sa intocmeasca si sa pastreze evidentele referitoare la delegarea responsabilitatilor.

Va rugam sa transmiteti CV-urile la adresa de e-mail: office@nobelmed.ro. Pentru detalii, telefon 0330806461 L-V 8:00 - 17:00


CERINTE

Ablitati de comunicare
Cunostinte de operare PC


DESCRIEREA FIRMEI

Înființată în 2010, Nobel Med a devenit compania care, prin exigența calității serviciului oferit, a ridicat ideile la nivel de fapte și profesionalismul la nivel de excelență.
Nobel Med înseamnă o abordare profesionistă a industriei farmaceutice prin tot ce inseamnă Analize de piață, Strategii de marketing, Promovare medicală și Distribuție farmaceutică.
Prin echipa noastră am devenit o companie care se bucură de un prestigiu internațional, fiind prezenți în piețele din România și Republica Moldova, având și un punct de lucru în Marea Britanie.
Am dezvoltat în interiorul companiei și în fiecare din cele două piețe unde suntem prezenți, echipe specializate pe fiecare segment de serviciu in parte.
Pornind de la premiza că ‘’ Sănătatea nu are preț ’’, investim continuu în echipa noastră, aducem lângă noi cei mai buni profesioniști din industrie și astfel reușim să dezvoltăm și să furnizăm soluții inovatoare și personalizate pentru fiecare client.