ADMINISTRATOR

S.C. TERMOGARANT S.R.L

18-06-2015 | EXPIRA LA 18-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Venituri motivante;
- Posibilitatea realizării unei cariere;
- Cursuri gratuite de inițiere și perfecționare;
- Apartenența la un brand recunoscut pentru calitate și seriozitate.

Posibilitatea de obținere a unui salar de la 500 euro pana la 2000 euro.


CERINTE

- Experiență în funcții de conducere
- Cunoștințe obligatorii a limbii ruse sau ucrainene;
- Persoană sociabilă, pozitivă, activă;
- Cunoștințe operare PC;
- Abilități interpersonale, de comunicare, negociere și organizare;
- Permis de conducere categoria B, respectiv, automobil personal;
- Domiciliul în Suceava sau în Jud. Suceava;
- Dorința de realizare profesională.


DESCRIEREA FIRMEI

SC Termogarant SRL este o firmă parteneră, având același acționariat cu al Companiei "Intergarant". Compania "Intergarant" s-a înființat la 15 decembrie 1992 și activează cu succes pe piața construcțiilor din PVC din anul 1995.

În prezent , numărul personalului înalt calificat din cadrul Companiei „ Intergarant ” a ajuns până la 250. Fabrica este situată în orașul Cernăuți fiind întinsă pe o arie de circa 2000 mp și este liderul în această sferă de producție cu ani buni de experiență și o reputație excelentă în multe țări.

Suntem încântați să vă oferim: cele mai bune ferestre din PVC sau din aluminiu, usi, sisteme glisante, usi de interior, pereți cortină, fațadă de clădiri cu panouri compozite din aluminiu.

În producția tâmplăriei din PVC folosim doar profil german și sisteme de etansare VEKA. Acesta este un profil din PVC de calitate înaltă și ecologic, care, cu timpul nu se îngălbenește și nu devine casant. Profilele VEKA din PVC conform normelor ecologice pot fi comparate cu o sticlă din plastic pentru lapte. Acesta este, probabil, singurul producător de profil care respectă strict standardul european RAL. Produsele de acest tip de profil sunt recomandate pentru utilizarea în instituțiile medicale și copii. Exactitatea sporită, cusăturile de sudură, geometria, nivel înalt de izolare termică și fonică se realizează datorită utilizării de utilaje high-tech computerizate germane „SCHURING”, „HDT”,„ALUMA”.

Feroneria germană Winkhaus pe care o folosim la fabricarea ferestrelor este de înaltă calitate și oferă produselor un grad ridicat de siguranță. Toate elementele feroneriei sunt interconectate pe întregul perimetru al ferestrei și are mai multe puncte de prindere, care sunt egal distanțate în jurul perimetrului ferestrei și permite fixarea uniformă și ermetică a cercevelei către toc pe calea întoarcerii mânerului fără un efort suplimentar.

Vitrarea produselor noatre se realizează cu pachete din sticlă din propria producție. Tipuri de pachete pot fi variate: două camere, Low-E, tonate, blindate, ornamentale, sticlă convex, pentru vitrine, etc .

Ferestrele cu sprosuri dau o imagine specială și plăcută pentru fațada casei dvs.

Rețeaua de birouri a Companiei Intergarant este formată din opt birouri și showroom-uri unde sunt expuse o gamă largă de produse din P.V.C. , și unde se poate obține oricand o consultație calificată din partea specialiștilor.

Pentru clienții noștri se oferă un sistem flexibil de reduceri.