Transator carne (macelari) - pentru Germania

NEFERTITI Human Capital Consulting

21-10-2011 | EXPIRA LA 20-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatorul este o companie romaneasca ce are deschise 30 de puncte de lucru in Germania. Candidatii pe care ii cautam vor lucra pentru aceste puncte de lucru din sudul Germaniei, pe durata nedeterminata, cu o intrerupere de 3 luni anual.

Principalele atributii:
- respectarea programului de lucru
- taiere si dezosare carcase porc, vita, oaie
- pregatirea pachetelor de carne conform cerintelor angajatorului


Angajarea se face numai in urma unei probe de lucru. persoanele ce nu demonstreaza cunoasterea procedurilor de transare/dezosare si indemanare nu vor fi selectate.


CERINTE

- certificat profesional de calificare sau diploma in industria alimentara (macelar, mezelar, transator, etc)- conditie obligatorie
- experienta in domeniu minim 1-2 ani
- indemanare
- seriozitate
- atentie la detalii


BENEFICII OFERITE

- salariu net lunar 1500-2000 euro
- transport asigurat Romania-Germania-Romania
- transport asigurat de la locul de cazare la locul de munca
- cazare asigurata in apartamente de 3-4 camere


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

www.nefertiti-hcc.ro
www.nefertiti-hcc.eu

cv@nefertiti-hcc.ro