INGINERI PROIECTANTI MECANICI

Sintech Engineering S.r.l Italia

23-03-2015 | EXPIRA LA 22-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sintech Engineering cauta Ingineri Proiectanti Mecanici

Descrierea Activitatii

Pozitia 1:
Proiectare componente principale pentru motoare Diesel si benzina, cu 4-6 cilindri turbo si motoare cu 8-12 cilindri. Proiectare sisteme auxiliare pentru motoare, sisteme de alimentare cu carburant benzina si motorina, pompe carburant.

Pozitia 2:
Proiectare componente pentru motociclete stradale de design exclusiv si cu inalte prestari tehnice. Proiectarea sistemelor de evacuare (principal vertical / principal orizontal), sistemul de aspiratie, sasiu, pedale, saua, elemente din carbon, etc..


CERINTE

Candidatul va face parte dintr-un team al unui birou de proiectare al unei companii prestigioase pe plan mondial din domeniul automotive (auto si moto), va fi coordonat de catre un team leader si se va ocupa cu proiectarea componentelor indicate la pozitiile 1 sau 2 utilizand sistemul CAD folosit de catre client pentru modelare – realizarea desenelor – gestionarea proiectelor pe care isi desfasoara activitatea.

Profilul:
Candidatul ideal este absolvent al unei facultati de inginerie mecanica ce detine bune constinte a limbii engleze si/sau a limbii italiene. Detine optime cunostinte in ceea ce priveste utilizarea unui CAD 3D (de preferinta Siemens-NX sau CATIA V.5), bune cunostinte tehnologice (turnare, prelucrari mecanice, deformar iplastice, ecc..), cunostinte solide in ceea ce priveste desenul tehnic, lanturi de tolerante, calitatea suprafetelor (rugozitate), standarde tehnice, etc


BENEFICII OFERITE

Se ofera angajare directa, chiar si pe termen nedeterminat, in Sintech Engineering, candidatilor care corespund profilului indicat mai sus.
Este prevazuta incadrarea corespunzatoare nivelelor de la al 4-lea la al 6-lea conform contractului National pentru sectorul Metalmeccanici Industria, in functie de rezultatul probelor de selectie si de experienta efectiva a fiecarui candidat.

Zona de desfasurare a activitatii:
Intr-una din localitatile de pe teritoriul Regiunii Emilia Romagna, Italia, la sediul unora dintre cele mai renumite companii din sectorul Auto si Moto.
Trimiteti propriul CV la adresa de email: laura.bolca@sinteng.com


DESCRIEREA FIRMEI

www.sinteng.com