Cautam Barmani/Ospatari in UK

SC BELRAO GROUP SRL

25-09-2014 | EXPIRA LA 25-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul va ofera posibilitatea dreptului de munca cu norma intreaga in domeniul HoReCa - de obicei general assistant,supervizaor food and beverage, respectiv persoana care poate fi rotita prin toate departamentele companiei din UK. Se poate acoperi : bucatarie, receptie, bar, restaurant, curatenie, etc.

Descriere:
Pentru a participa la acest program primul pas este stabilirea unui interviu de inscriere; interviul poate fi online via skype sau la sediul nostru din Cluj-Napoca
Dupa acceptarea BRG, platesti £150 si pasul urmator este acceptarea de catre partenerul extern.
Ulterior primiti o oferta de la o companie din UK. Dupa ce ati primit oferta achitati diferenta de £400, pe baza unei facturi.
- organizarea plecarii in UK conform itinerariului primit
- pe perioada sederii aveti acces nelimitat la cursuri de limba Engleza!

Intrebari si raspunsuri:
- cu cat sunt platit (a)? incepeti de la 6.31GBP/hr cel putin 1 an pentru a va familiariza cu terminologia in domeniu, a castiga experienta in UK
- primesc cazare? da, intre 50-70GBP/saptamana - depinde de oferta primita (pe intreg teritoriul Angliei)
- de cati bani am nevoie ca sa plec? 550GBP+ bilet de avion+ bani de buzunar


CERINTE

nivel de Engleza conversational, A2
- peste 18 ani
- fara cazier
- atitudinea este cheia succesului
- experienta de baza in domeniu
- cuplurile sunt bine venite


BENEFICII OFERITE

Obtinerea unui certificat de la un colegiu autorizat si recunoscut in UK in domeniul Hospitality - Work Experience precum si 2 (doua) scrisori de recomandare!


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.