Cautam urgent - contracte in strainatate

ADHR Romania

09-09-2016 | EXPIRA LA 09-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam urgent electromecanici de intretinere, operatori si programatori CNC pentru contracte in strainatate, cu data de incepere din octombrie 2016.


CERINTE

Cerinte:
• O buna cunoastere a programelor cu control numeric (fanuc sau heidenhain) ;
• Capacitatea de a programa autonom, fie de la calculator, fie direct de la masina;


BENEFICII OFERITE

Se ofera un salariu aliniat la cele mai bune conditii ale pietei. Serviciul nostru este gratuit pentru toti clientii.Toate ofertele noastre de lucru prevad contracte de munca normale cu ore suplimentare si sporuri aferente, platite conform legii.
Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul: 0374.94.44.17
Puteti aplica trimitand CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail recrutare@adhrgroup.ro sau prezentandu-va la sediul nostru din Brasov, Calea Bucuresti nr. 48, de luni pana vineri, de la 9.00 la 17.00.
Va asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Adhr România, filiala română a grupului italian ADHR GROUP SPA, este o agenţie de recrutare forţă de muncă care activează în domeniul cercetării, selecţiei, formării şi punerii la dispoziţie de personal, oferind soluţii înalt calitative şi personalizabile în domeniul resurselor umane. Suntem în fiecare zi aproape de clienţi şi candidaţi pentru a pune la dispoziţie întreaga experienţă dobândită pe piaţa italiană, aplicându-le în procesele de organizare, gestionare şi coordonare a resurselor umane. Metoda de lucru a Adhr Romania este caracterizată prin rapiditate în identificarea diverselor soluţii şi prin calitatea proceselor, caracteristici fundamentale pentru a garanta societăţilor clienţi şi candidaţilor implicaţi, satisfacerea pe deplin a cerinţelor acestora.