Bucatar -conducator tura

M&CO HR Services

19-05-2017 | EXPIRA LA 18-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

M&Co HR Services recruteaza pentru unul dintre cele mai de prestigiu hoteluri din Transilvania, votat cel mai bun hotel din Romania : Bucatar - conducator tura !

Atributii:
- Pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- Aseaza preparatele pe dispozitivele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice și decorative ale preparatelor;
- Participa la determinarea necesarului de materii prime, a sortimentatiei ce urmeaza a fi aprovizionate, facand în acest sens propuneri catre bucatarul sef care intocmeste comenzile;
- Preia comenzile de la ospatari si asigura servirea acestora;
- Debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.


CERINTE

- Experienta pe un post similar;
- Curs de calificare in domeniu;
- Organizare, rapiditate, persoana dinamica;


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv;
- Mediu de lucru tanar si dinamic;
- Posibilitati de avansare.


DESCRIEREA FIRMEI

M&CO HR Services, parte a grupului M&CO, este o companie tânără formată dintr-o echipă de profesionaliști care se află în continuă dezvoltare. Aceasta își dedică toate mijloacele necesare pentru a asigura fiecărui client servicii de Resurse Umane la cele mai înalte standarde.

Scopul nostru este să oferim partenerilor noștri strategii, rezultate și idei inovatoare pentru problemele ce pot apărea în domeniul Resurselor Umane, expertiza noastră acoperind toate ariile acestui sector.