Croitori si croitorese

Wincott People a.s.

12-09-2014 | EXPIRA LA 14-09-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam croitori/ese, confectioneri/e calificati si necalificati pentru fabrica de confectionat huse masini in Slovacia.


CERINTE

Cerinte: experienta in domeniul confectiilor reprezinta un avantaj, dar se accepta si personal necalificat, dornic de a invata o noua profesie.

!!! Cunoasterea limbii slovace nu este obligatorie, in fiecare sectie avem coordonatori vorbitori de limba romana.
Insa cei care cunosc limba slovaca, au un avantaj!


BENEFICII OFERITE

Oferim: - salar, incepand de la 520 EURO, in functie de experienta avuta, acomodarea la locul de munca si indeplinirea normelor avute.
- cazare gratuita,
- masa gratuita in cantina firmei pentru fiecare schimb de lucru,
- transportul gratuit in Slovacia,
- posibilitatea orelor suplimentare,

Firma ofera avans din salariu dupa prima saptamana lucrata.
Aveti dreptul la concediile medicale si de odihna, conform legii.


DESCRIEREA FIRMEI

Wincott People este o companie multinațională, care se specializează în căutarea şi selectarea angajaţilor, alocarea lor temporară şi în acelaşi timp în oferirea serviciilor complete privind consultanţa în domeniul resurselor umane.

Datorită reţelei noastre de filiale, amplasate pe teritoriul Republicii Cehe, Slovaciei, Poloniei, României, Ucrainei şi al Moldovei, suntem capabili să asigurăm clienţilor şi angajaţilor noştri o abordare cât se poate de flexibilă, atât din punct de vedere al ofertelor de muncă, cât şi al angajării. Ne specializăm în angajarea oamenilor mai ales în cadrul profesiilor muncitorești (calificate sau necalificate) din toate domeniile, cu precădere însă în domeniul industriei mecanice și constructoare de maşini. Clienţii noştri importanţi sunt de asemenea şi companii din alte sectoare.

Printre avantajele grupului Wincott People face parte înainte de toate rapiditatea de negociere şi calitatea personalului furnizat. Datorită experienţei bogate şi dorința unei abordări cât se poate de individuală, asigurăm o fiabilitate deosebit de ridicată a angajaţilor şi de asemenea o flexibilitate superioară.

Fiecărui client alocăm o persoană, în postură de coordonator responsabil, care va avea sarcina de a rezolva toate nevoile dumneavoastră, şi care va fi la dispoziţia dumneavoastră în totalitate.