Cautam in Slatina un tehnician electronist pentru service PC-uri, laptopuri, monitoare, imprimante

Gia Sistem

24-02-2017 | EXPIRA LA 26-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gia Sistem SRL este o societate atestata ca Microsoft Registered Refurbisher, care importa echipamente IT second hand si refurbished.
Angajam pentru magazinul de produse IT din Slatina, jud OLT: tehnician electronist FULL-TIME pentru service PC-uri, laptopuri, monitoare, imprimante si copiatoare.

Candidatul ideal ar trebui sa aiba experienta ca electronist specializat in echipamente IT si printing.
Studii din domeniul electronica /electrotehnica la nivel de tehnician electronist sau inginer electronist
Sunt necesare cunostinte de operare PC si limba engleza
Abilitati de comunicare si relationare, capacitate de asimila permanent tehnologii si informatii noi legate de domeniul service IT
Dorinta de a se documenta pentru a fi la curent cu cele mai bune solutii de service
Capacitate de lucru in conditii de stres in perioadele in care are un volum mare de lucrari in paralel


CERINTE

Jobul presupune reparatii si service pentru calculatoare second hand din import, laptopuri, copiatoare, imprimante, astfel incat sa respecte parametrii ceruti de client si management. Va inlocui placi de baza si display-uri atat la PC-uri cat si la laptopuri, va repara monitoarele care sunt in garantie, cat si alte sarcini specifice.
Va raporta periodic volumul de lucrari efectuate, va elabora necesarul periodic de piese si va face recomandari legate de fiabilitatea echipamentelor, pentru a optimiza achizitiile din import realizate de companie.
Lucrarile trebuie executate la timp si inginerul electronist trebuie sa fie capabil sa evalueze corect termenele de finalizare ale lucrarilor de service.
Va diagnostica complet si corect reparatiile necesare pentru diverse echipamente
Va relationa direct cu clientii pentru a le face recomandari si a le explica lucrarile efectuate


BENEFICII OFERITE

Loc de munca stabil si un salariu bun


DESCRIEREA FIRMEI

SC Gia Sistem SRL ofera servicii integrate IT, avand 13 ani de experienta in domeniul importului de tehnologie IT, cu peste 70.000 calculatoare second hand vandute din 2003 pana in prezent.

Asiguram solutii pentru diagnoza si imbunatatirea sistemului IT existent cu costuri minime. Ne recomanda exigenta clientilor nostri in alegerea furnizorului de echipamente IT: Jandarmeria Romana, Politia Judeteana Olt, Rolmis, Unimed, Unimineral, Nordic Group, Ascet si multe alte firme si organizatii locale si nationale.

Gia Sistem este importator direct de calculatoare second hand, laptopuri second hand, servere second hand, monitoare TFT, LCD, LED second hand, imprimante laser second hand si videoproiectoare second hand. In 2014 firma a importat peste 50 tone tehnologie IT second-hand branduri Dell, HP, Compaq si Fujitsu Siemens, Acer, Lenovo (IBM), Xerox, Samsung, Lexmark, Philips.