Trainer Initiere in IT (dupa masa)

Azimut Vision

08-11-2017 | EXPIRA LA 08-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sustinere ore de training pentru initiere in IT. A se vedea programa de curs la pagina: http://cursuri.azimutvision.ro/course/initiere-in-it-pentru-care-doresc-sa-lucreze-in-domeniu/

Atentie! Orele NU se refera la pachetul Ms Office.

Programul de lucru este 2 zile pe saptamana (6 ore), dupa masa de la 18:30-21:30.


CERINTE

Cunostine si experienta in: algoritmi, scheme logice, pseudocod, html, css, java etc.

Bune abilitati de prezentare si comunicare.

Experienta in training (sustinere cursuri, workshopuri, prezentari, meditatii) constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

cursuri.azimutvision.ro

Am pornit in 2012 ca o firma de web design si e-marketing, orientata catre client. Ne-am implicat (si ne implicam in continuare) în diverse tipuri de proiecte de web design si web development, inclusiv de management al continutului, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare pe retele sociale si realizare de magazine online.

Cautand angajati si colaboratori am observat ca este o mare carenta pe piata locurilor de munca de personal calificat in IT. Prin “calificat” nu ne referim la educatia persoanelor, ci la faptul ca o persoana angajata azi, maine ar trebui sa poata primi proiecte la care sa lucreze (singur sau in echipa), fara sa necesite training tehnic suplimentar.

Am inceput sa facem training-uri pentru oamenii nostri, dar pentru ca am avut cereri am decis sa tinem cursuri si pentru cei “din afara”, persoane care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in IT.

Pentru ca locurile de munca in IT sunt bine platite, mult lume doreste sa lucreze in acest domeniu. Astfel ca, in timp, activitatile de training au devenit o componenta importanta a firmei noastre.