Tehnician Service

Job Connect

22-08-2016 | EXPIRA LA 21-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie care se implica in activitatea diverselor firme, mai mici sau mai mari, prin comercializarea de utilaje si panze necesare in desfasurarea activitatilor de prelucrare a lemnului. Compania a fost infiintata la initiativa a doi americani in anii 1980. Cu timpul, afacerea a cunoscut o dezvoltare puternica si a inceput sa fie prezenta si pe piata din Europa. In prezent, compania are reprezentante in peste 100 de tari.

In Romania, compania este alaturi de clientii ei din anul 2008 si are sediul in Sibiu. Oamenii care formeaza echipa din Romania sunt persoane tinere, prietenoase care isi desfasoara meserie cu dedicatie.

In prezent, suntem in cautarea unei noi persoane care sa se alature echipei pe postul de Tehnician Service.

Responsabilitatea dumneavoastra principala este sa asigurati service-ul utilajelor pe care le folosesc clientii companiei. Veti asigura consultanta fie prin telefon, fie direct la sediul clientilor. Acest lucru presupune ca veti calatori o buna parte din timpul dumneavoastra, clientii find situati in mai multe judete din tara. Veti merge la sediul clientilor pentru a instala utilajele achizitionate. Veti mentine legatura cu colegii din alte sedii din Europa pentru a lamuri diverse aspecte legate de service-ul utilajelor.

Veti beneficia de training si suport din partea companiei si al colegilor astfel incat sa va acomodati cu activitatea si specificul companiei.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita sa ocupati acest post daca va pasioneaza domeniul mecanic si electric si va place sa intelegeti cum functioneaza diverse utilaje. Studiile in domeniul tehnic (mecanic sau/si electric) si experienta in acest domeniu va vor fi de folos in activitatea dumneavoastra de zi cu zi. De asemenea, este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel cel putin mediu si sa detineti permis de conducere cat. B.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.