TACO BELL cauta colegi pentru posturile de Casier si Lucrator in Bucatarie

California Fresh Flavors

20-04-2019 | EXPIRA LA 20-04-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

CASIERI:

Asigura o servire exceptionala clientilor si ii fac sa se simta ca acasa;
Se asigura ca produsele Taco Bell sunt livrate corespunzator;
Asigura curatenia la locul de munca;
Aprovizioneaza zona de lucru;

LUCRATORI IN BUCATARIE:

Gatesc cu la fel de multa pasiune ca si cum le-ar gati prietenilor lor;
Participa la aprovizionarea restaurantului;
Estimeaza necesarul de produse;


CERINTE

Sigur te-ai gândit că nu te poți angaja pentru că nu ai experiență și că nu ai experiență pentru că nu te poți angaja. La Taco Bell nu ai problema asta. Noi venim cu experiența, tu trebuie să vii cu pofta de viață, de muncă și de tacos.


BENEFICII OFERITE

Tichete de masa (15 LEI /ZI)
Program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h, weekend;
Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 1 an, 2 ani;
Program clar de instruire si dezvoltare;
Prima acordata cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
Numar zile concediu de odihna: 21
Prima de loialitate;
Decont transport in comun;


DESCRIEREA FIRMEI

CALIFORNIA 1962. O MOȘTENIRE DE DURATĂ IA NAȘTERE.
După succesul pe care l-a avut cu standurile în care încânta lumea cu hotdogi și burgeri, Glenn Bell și-a luat inima în dinți și a făcut lucrul care urma să cucerească oamenii de întreaga planetă: a deschis primul Taco Bell în Downey, California în anul 1962. Rezultatul? Spre surprinderea tuturor, Taco Bell a devenit în scurt timp (pe bune, chiar n-a durat mult) un succes. La doar 5 ani de la deschiderea primului Taco Bell, standul lui Bell a ajuns să facă milioane de oameni din SUA să descopere, să redescopere și să se îndrăgostească de taco.
Moștenirea lui Glen trăiește acum prin cele 6.000 de restaurante Taco Bell din toată lumea. Trăiește prin milioanele de clienți care vizitează Taco Bell în fiecare săptămână pentru acea experiență unică pe care niciun alt restaurant o poate oferi. Trăiește prin fiecare inovație adusă produselor. Trăiește prin zâmbetele celor care creează, servesc și se bucură de mâncarea delicioasă Taco Bell. Moștenirea lui Glen poate fi regăsită în orice lucru pe care Taco Bell îl face astăzi, mâine și mai departe de atât.
Uite încă un lucru important de știut: la Taco Bell ne mândrim cu standardele privind siguranța alimentară și calitatea produselor noastre. Sincer și pe demonstrate, ne încadrăm în cele mai înalte standarde ale industriei alimentare. Suntem determinați să oferim clienților noștri o experiență pe care se pot baza, oriunde și oricând.Sigur te-ai gândit că nu te poți angaja pentru că nu ai experiență și că nu ai experiență pentru că nu te poți angaja. La Taco Bell nu ai problema asta. Noi venim cu experiența, tu trebuie să vii cu pofta de viață, de muncă și de tacos.