Sudor WIG, Sibiu

Job Connect

12-09-2013 | EXPIRA LA 12-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatorul este o companie multinationala, cu sediu si in Romania. Experienta de peste 40 de ani in domeniul furnizarii de produse folosite in tehnica transportului de fluide o recomanda in piata romaneasca.

Beneficiarii activitatii companiei sunt reprezentanti de diferite industrii, de domeniul constructiilor si domeniul comunal, care au nevoie de solutii complete pentru tehnici de pompare, service pentru pompe, constructii de instalatii sau contorizare de fluide.

Procesele care au loc integreaza nevoia necesara unui sistem de pompare a fluidelor: furnizare de produse, sisteme de control automatizat, montare, documentare, testare, punere in functiune.

Postul se gaseste in cadrul locatiei din Sibiu, o hala de ansamblare si testare a aplicatiilor (echipamente de transport al fluidelor) care vor fi trimise, apoi, clientilor care le-au comandat.


CERINTE

Cerintele tehnice pentru ocuparea postului de sudor sunt:
- calificare/ certificare ISCIR a persoanei;
- cunostinte in sudura WIG.

Pe langa cunostintele tehnice, sunt necesare anumite trasaturi personale cum sunt spiritul de echipa, abilitati de comunicare si relationare eficienta.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.