Sudor autorizat in WIG, Sibiu

Job Connect

31-10-2013 | EXPIRA LA 30-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect cauta mereu oameni potriviti, pe care sa ii ajute sa ajunga la locurile potrivite si sa continue cariera lor, indiferent de profesie, bucurosi si multumiti de ceea ce au si fac in acel loc potrivit.


CERINTE

De aceasta data, persoana pe care o cautam este de meserie sudor, mai exact, sudor in WIG.
Cautam o persoana pentru care sudura in WIG sa fie mai mult decat meserie – o pasiune si care poate fi dedicata, in timpul petrecut la locul de munca, acestei pasiuni. Aceasta persoana realtioneaza foarte bine cu semenii sai si nu se teme sa se implice in tot procesul care precede sau succede o sudura.
Persoana aceasta este expertul in domeniul sau si este gata sa ofere sprijin si suport colegilor, pentru probleme aparute in domeniile conexe si este dispus sa intreprinda, cand este cazul, si activitati care nu sunt neaparat cele in care este expertul.
Este necesar ca persoana care va ocupa postul sa fie autorizata ISCIR, pentru ca va avea anumite responsabilitati si imputerniciri.

Locul in care trebuie sa se potriveasca persoana pe care o cautam este o companie din Sibiu, care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului de fluide si care lucreaza pentru folosul diferitelor industrii, domeniului constructiilor si domeniului comunal.


BENEFICII OFERITE

Dumneavoastra va asemanati cu persoana potrivita pentru acest post? Doriti sa cunoasteti compania si alte detalii care va pot ajuta sa luati o decizie?


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.