Sudor

Job Connect

14-06-2017 | EXPIRA LA 14-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem Job Connect și pentru o companie germană căutăm persoane pentru postul de sudor în aluminiu cu sau fără experiență. Angajatorul activează în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole (ex. tractoare). Produsele finale au structura din aluminiu.


CERINTE

Va rugăm să ne contactați dacă aveți studii in domeniul prelucrarilor mecanice sau dacă ați mai folosit aparatul de sudură în diverse lucrări.În cazul în care nu aveți calificare a de sudor, ngajatorul vă ajută prin calificare la locul de muncă. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri). Dacă sunteți obișnuit să pregătiți și să verificați aparatele de sudură, să potriviți piesele în vederea sudării, să controlați piesele finite prin utilizarea dispozitivelor de măsură specifice atunci munca aici o să fie una ușoară și plăcută.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.