Stivuitorist

Job Connect

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala, fiind prezenta in Europa, Asia si pe continentul American. De peste 13 ani activeaza si in Romania, avand sediul in Sibiu. Compania are ca si domeniu de activitate constructia de elemente de caroserie si interior pentru masini industriale. Pe piata din Romania a cunoscut o devzoltare si o crestere rapida.

Pentru acest client cautam doua persoane pentru postul de stivuitorist.

In cadrul acestui post dumneavoastra va veti ocupa de activitatile de incarcare-descarcare a marfii si de aprovizionarea sefilor de schimb cu materialele necesare in productie. Cunostintele de operare PC va sunt necesare pentru ca veti folosi softul de gestiune pentru a afla informatii despre diverse produse care sunt pe stoc, cantitati, localizare in depozit pe baza de cod.

De asemenea, va veti ocupa si de alte activitati ce au legatura cu gestiunea din depozit.


CERINTE

Dumneavoastra sunteti candidatul potrivit pentru acest post daca aveti autorizatie ca stivuitorist, autorizatie ISCIR pentru stivuitor si cunostinte de utilizare a calculatorului. Daca nu aveti aceasta autorizatie dar ati lucrat pe stivuitor, angajatorul va poate oferi formarea necesara pentru a deveni autorizat.

Daca sunteti interesat de acest post astept CV-ul dumneavoastra.

Va multumesc pentru parcurgerea anuntului!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.