Specialist Opencart Sibiu part-time

SC LED BOX SRL

06-06-2016 | EXPIRA LA 08-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bună sunt Nicolae de la LedBox si te caut pe tine un tanar/ tânără entuziast care isi doreste să lucreze part time cateva ore pe saptamana la un proiect bazat pe Opencart.
Am nevoie de tine pentru a face 3 site-uri bazate pe Opencart mai bune, mai performante si mai placute clientilor nostri.

Ce iti ofer? Posibilitatea sa lucrezi de acasa, remuneratie buna de la inceput, fara termene limită grabite, participarea la targuri si cursuri de profil si posibilitatea de castiguri extra consistente, in functie de tine si de implicarea ta!

Ce trebuie sa faci tu ? Sa te pricepi la Opencart, sa stii cum functioneaza platforma open-source, sa stii sa instalezi plugin-uri si scripturi.
Avantaj constituie Photoshop, SEO si daca stii si despre E-commerce ceva este si mai bine.
Daca ai deja un portofoliu mi-ar face placere sa-l vad, daca nu ai este la fel ok dar cu siguranta cu ceva tot te poti mandrii si o sa-mi dai mai multe detalii despre job-urile facute de tine si dupa o mica discutie o sa putem vedea daca suntem pe drumul bun, prefer un om sincer si cu planuri, decat unul care minte.
Prefer sa fii din Sibiu, chiar daca este un lucru care se face online imi place să povestim, sa planuim, sa discutam despre munca sau ce avem noi chef, eventual sa bem o data pe saptamana o cafea.


Daca nu ai habar de Opencart si doresti sa inveti sau sa prinzi din mers nu cred ca este locul potrivit sa incepi, avem deja site-urile facute si functionale , imi doresc sa ramana asa :)


CERINTE

- experianta opencart 2.0- 2.x
- photoshop- constituie un plus
- SEO - un plus


BENEFICII OFERITE

- program flexibil/ lucrezi de acasa la orele pe care le doresti
- remuneratie din prima zi
-posibilitate de bonusuri si castiguri extra
-cursuri si formare in domeniu


DESCRIEREA FIRMEI

Ne dedicam comertului online cu produse iluminat LED prin intermediul magazinelor online pe care le detinem. Suntem tineri, pasionati si mai ales in continua cautare de talente si colegi!