Sef Logistica

Job Connect

18-05-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul tehnicii de automatizare. Cu o istorie de peste 40 de ani, aceasta companie este unul dintre cei mai mari producatori de tehnica de automatizare la nivel mondial. Ofera o gama variata de senzori pentru diverse domenii si industrii iar produsele si serviciile oferite sunt caracterizate de o inalta calitate la standarde internationale. In prezent, au peste 3000 de angajati care colaboreaza cu aproximativ 90 000 de clienti, in mai mult de 70 de tari din lume.

Pentru fabrica ce se va deschide anul acesta in Sibiu, organizam selectie pentru postul de Sef Logistica.

In calitate de Sef Logistica veti fi responsabil de organizarea logisticii depozitului din Sibiu, de procesele legate de intrare de marfuri, depozitare, alocare si expediere. Dumneavoastra veti implementa planificarea axata pe necesitati ale productiei si ale disponibilitatii materialelor la punctul de lucru din Sibiu si veti fi in stransa coordonare cu departamentele centrale de logistica din Germania. Veti comunica in permanenta cu departamentele logistice ale gestiunii centrale, ale gestiunii stocurilor si ale achizitiilor operative din cadrul sediului central. Veti coordona si implementa procesele optime de aprovizionare, impreuna cu departamentele de productie. De asemenea, veti fi responsabil de angajatii din cadrul departamentului de logistica.


CERINTE

Dorim sa va cunoastem daca dumneavoastra detineti o diploma universitara in domeniul Gestiunii Afacerilor sau un profil asemanator si experienta in domeniul logisticii industriale. Este important sa fiti familiarizat cu sistemele ERP, un avantaj il reprezinta buna cunoastere a programului SAP si sa detineti cunostinte avansate de limba germana. Sunteti persoana potrivita pentru acest post daca detineti abilitati foarte bune de comunicare, de lucru in echipa, putere de decizie si aveti capacitatea de a va impune viziunea si ideile.

Daca informatiile de mai sus sunt de interes pentru dumneavoastra si considerati ca un astfel de post este potrivit cu profilul si experienta dumneavoastra asteptam cu interes sa va cunoastem.

Va multumesc!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.