Responsabil control

Job Connect

16-11-2015 | EXPIRA LA 16-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unui Responsabil control pentru o companie ce activeaza in industria automotive.

Compania partenera este o companie multinationala, ce activeaza in domeniul automotive si produce componente din metal si cauciuc. A fost infiintata in 1985, iar in Sibiu este prezenta din 2006.

Responsabilitatile dumneavoastra ca Responsabil control sunt de a verifica vizual calitatea pieselor fabricate conform metodelor de lucru stabilite si de a anunta seful de tura de orice iesire din control. Veti anunta motostivuitoristul pentru aprovizionare cu necesarul si veti completa fisele de proces pentru trasabilitatea pieselor. Veti coordona activitatea de control si recontrol de pe schimb si veti repsecta normele de securitate, sanatate si protectia muncii specifice acestui post. Va veti ocupa de instruirea si formarea personalului nou.


CERINTE

Sunteti potrivit/a daca aveti studii medii si sunteti o persoana cu spirit de observatie ridicat, capacitate de lucru in echipa si dexteritate crescuta.

Daca aceasta oportunitate profesionala va starneste interesul astept CV-ul dumneavoastra in format Europass.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.