Reprezentant Vanzari

Job Connect

05-02-2016 | EXPIRA LA 06-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cu o istorie de peste 30 de ani in domeniu, clientul nostru este o companie cu origini in SUA ce produce si comercializeaza panze si utilaje ce se folosesc in industria prelucrarii lemnului. Cu o prezenta comerciala in peste 100 de tari, compania activeaza in Romania din anul 2008, cu sediul in Sibiu.

Suntem in cautarea unei persoane motivate si entuzismata de domeniul vanzarilor care sa se alature echipei.

Va veti ocupa de promovarea si vanzarea produselor clientilor companiei si veti prospecta piata in vederea identificarii de noi clienti. Va veti origaniza activitatea saptamanal si veti face vizite la clienti.

Zona pe care o veti acoperi incepe din judetul BV si continua spre judetele CV, HR si spre Estul Romaniei.


CERINTE

Dorim sa va cunoastem daca sunteti o persoana tehnica, pasionata de domeniul vanzarilor si doriti sa va alaturati unei echipe tinere si dinamice. Este important sa comunicati usor cu cei din jur, sa fiti o fire analitica si orientata spre rezultate. De asemenea, cunostintele de limba engleza la nivel mediu spre avansat precum si cele de utilizare ale pachetului Office va vor fi de ajutor in desfasurarea activitatii dumneavoastra.


BENEFICII OFERITE

In aceasta companie va veti bucura de un mediu de lucru motivant, un pachet salarial atractiv, bonus in functie de realizarile dumneavoastra, al 13-lea salariu. Veti beneficia de toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii: masina de serviciu, laptop, telefon etc. De asemenea, veti primi sprijin din punct de vedere tehnic si al informatiilor despre companie prin participarea la training-uri sau prin intermediul colegilor dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.