Recruiter

Job Connect

10-03-2017 | EXPIRA LA 09-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem echipa Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Activitatile noastre principale sunt consultanta si recrutarea de personal in diferite domenii de activitate. Deservim clienti din Romania si suntem implicati si in proiecte internationale ce implica recrutarea de specialisti din Romania pentru companii din Europa.

Dorim sa ne completam echipa cu un nou coleg sau o noua colega, pentru postul de Recruiter care sa ne ajute in proiectele noastre de recrutare. Sunteti o persoana interesata de oameni si de domeniul recrutarii? Doriti sa va dezvoltati personal si profesional in domeniul consultantei de personal?

Este important pentru noi ca persoana care ni se va alatura sa aiba experienta de minim un an in domeniul recrutarii. Lucrati deja in acest domeniu si ati fost implicat/a si in proiecte de cautare de specialisti (ingineri, reprezentanti vanzari, economisti etc.)? Sunteti familiarizat/a cu site-urile Ejobs, LinkedIn, Facebook si le-ati utilizat in activitatea dumneavoastra de zi cu zi pentru a cauta candidati potriviti?

Pe langa aceste aspecte, suntem interesati ca persoana care se va alatura echipei noastre sa fie organizata, un bun ascultator si sa se exprime fluent si corect in limba romana si limba engleza.


CERINTE

Ca Recruiter veti avea responsabilitati ce au legatura cu proiectele noastre din Romania si din Europa. Va veti ocupa de redactarea si postarea anunturilor de angajare precum si promovarea joburilor in mediul online. Veţi prospecta, identifica şi contacta candidaţi potriviţi si de asemenea, veti sustine interviuri telefonice si fata in fata cu candidatii selectati.

Daca informatiile de mai sus v-au starnit curiozitatea si interesul in a ne cunoaste, va invit sa facem cativa pasi impreuna.

Va doresc o zi frumoasa!
Dana Grdinaru


BENEFICII OFERITE

Comision


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.