Patiser

MANPOWER

29-01-2016 | EXPIRA LA 28-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- fabricarea unei game de produse de patiserie si de cofetarie pe baza instructiunilor privind ingredientele, retetele, metoda de lucru si prezentarea
- verificarea calitatii produselor
- respectarea planului de productie astfel incat sa se realizeze cantitatea corespunzatoare


CERINTE

- studii medii
- calificare sau experienta in domeniul alimentar


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant;
- tichete de masa;
- bonusuri;
- se lucreaza intr-un singur schimb.


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferind candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.